JEZIVE PRIJETNJE

Putinov trbuhozborac: ‘Njih nećemo tretirati kao braću Ukrajince, njih ćemo jeb*** uništiti!‘

‘Dok ih još jednom ne udarimo u lice, Europljani neće ništa razumjeti‘, držao je monolog na TV-u

Vladimir Solovjov

 /Twitter

Glavni Putinov propagandist i najpoznatiji ruski TV voditelj Vladimir Solovjov u svojoj emisiji na ruskoj državnoj televiziji raspravljao je s ostalim sugovornicima o ratu u Ukrajini.

Prvo je upitao ‘Zašto misle da je specijalna operacija propala‘.

- Zar ne razumiju da ćemo se boriti do kraja? Čak i ako postoje povremena postranja, otrest ćemo se i nastaviti dalje.

Sugovornik mu odgovara da Zapad to ne razumije.

- Ako pogledate europske medije... Oni kažu ‘pogledajte, Rusija se pomaknula za tri metra u devet mjeseci. Znači da su ostali bez resursa. Rusija nije u stanju učiniti više‘, kazao je, na što je Solovjov ispalio: ‘E pa recite tim moronima da pročitaju novine iz 1942. Recite tim moronima da pročitaju novine iz 1712. Ne razumiju ništa o nama. Dok ih još jednom ne udarimo u lice, Europljani neće ništa razumjeti. No ovog puta nećemo otići iz Europe, ovog puta nećemo razgovarati s Europom, nećemo se pomiriti s Europom. Žele li Poljaci biti idući? Oni nisu Ukrajinci, nećemo ih tretirati kao braću. Uništit ćemo sve gradove odjednom, nećemo koristiti kopnenu vojsku za to. Nama je žao zbog Ukrajine, ali u Poljskoj ćemo se boriti kao Amerikanci u Iraku. Nisam siguran za nuklearne napade, no s raketama i zračnim udarima siguran sam da ćemo ih jeb*** uništiti i nećemo uopće oklijevati‘, kazao je Solovjov u svom monologu kojeg je sugovornik nekoliko puta pokušao prekinuti no bezuspješno.

Isječak iz emisije i Solovljevove prijetnje podijelio je na Twitteru Anton Geraščenko, savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 23:05