HOROR U ZAVIDOVIĆIMA

Pucnjava u BiH, u pekarnici pronađeno dvoje mrtvih! Ubio je djevojku na njezinom radnom mjestu, a onda presudio sebi

Za sada nije poznat identitet osoba čija su tijela pronađena niti je poznato jesu li bili u srodstvu

Policijska svjetla, ilustracija

 Jochen Tack/Imagebroker/Profimedia/Profimedia

NOVO 8:42 - U sinoćnjoj pucnjavi u pekarni "Central" u Zavidovićima ubijena je 33-godišnja radnica D. A.. Nju je ubio 45-godišnji muškarac H. M., koji je potom počio samoubojstvo, potvrđeno je za Klix.ba.

Na mjestu zločina identificirana je žrtva, radnica pekarnice D. A., rođena 1990. godine te muškarac H. M., rođen 1978. godine. Pretpostavlja se da je H. M., koji nije bio radnik pekarnice, počinitelj ubojstva te da je nakon toga počinio i samoubojstvo.

Trenutno se istražuju motivi ovog zločina, nakon čega će biti poznato više detalja.


U večernjim satima u Zavidovićima u BiH dogodio se tragičan slučaj u kojem su u jednoj pekarnici pronađena dva beživotna tijela, potvrđeno je za Klix.ba iz MUP-a ZDK.

Ovu informaciju potvrdio je glasnogovornik MUP-a ZDK Elvedin Fišek te je naglasio kako se za sada ne može govoriti o detaljima ovog tragičnog čina.

"U 21:17 policija u Zavidovićima zaprimila je dojavu da je u Ulici Zlatnih ljiljana došlo do upotrebe vatrenog oružja. Policija je u pekarnici u kojoj se sve dogodilo pronašla dva beživotna tijela. U pitanju su žena i muškarac", rekao je Fišek za Klix.ba.

Veliki broj pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK trenutno se nalazi na terenu te je u tijeku ispitivanje svjedoka i utvrđivanje svih elemenata ovog događaja.

Za sada nije poznat identitet osoba čija su tijela pronađena niti je poznato jesu li bili u srodstvu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova ZDK imat će više informacija nakon obavljenog očevida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 04:39