SRBIJA U ŠOKU

Pucao ljubavnici u glavu, onda ubio suprugu, pa sebe, mještani: ‘Bio je bogat, imao je puno žena...‘

Zoran je objavljivao fotografije sa suprugom. Uglavnom su nasmijani i zagrljeni, ali se i udvarao drugim ženama

Zoran i Vesna Ristić

 Facebook

Zoran Ristić (52) iz okoline Kruševca počinio je krvavi zločin, kada je pucao u ljubavnicu Ivanu K. (44) i nanio joj teške tjelesne ozljede, a zatim ubio suprugu Vesnu (50). Na kraju je počinio samoubojstvo, našavši se u okruženju policije.

Vesna Ristić, prenose srbijanski mediji, nikad nije prijavila nasilje u obitelji. Zoranov otac je nakon krvoprolića ispričao da ga je sin nazvao i rekao da je ‘sredio obje i da će danas završiti posao‘. Istaknuo je da se sa sinom nije slagao jer se stalno zaduživao i bio je sklon preljubima.

- Kobnog jutra Ristić se prvo posvađao s ljubavnicom, koja je krenula na posao. Presreo ju je na parkingu ispred zgrade u kojoj živi i izvadio pištolj. Ona ga je, navodno, molila da ostavi oružje i da ne radi gluposti, ali se on oglušio o njezinu molbu i pucao joj ravno u glavu, nasred ulice. Nesretna žena pala je na 200 metara od zgrade u kojoj živi i ostala je ležati u lokvi krvi - ustvrdio je izvor za Espreso i dodaje da su ozlijeđenu ženu našli slučajni prolaznici i o tome obavijestili Hitnu pomoć, koja je ubrzo došla i zbrinula je u kruševačkoj bolnici.

Nakon toga je krenuo do supruge. Još se ne zna je li Vesnu sreo na prometnici Jasike-Kukljin, kod kamenoloma, ili je došao kući, natjerao ju da sjedne s njim u automobil, pa ju u međuvremenu nakon svađe ubio i izbacio kod kamenoloma.

Na društvenim mrežama može se vidjeti, prenosi Kurir, da je Zoran redovito objavljivao fotografije sa suprugom Vesnom. Uglavnom su nasmijani i zagrljeni, a Vesna je komentirala gotovo svaku objavu supruga i ostavljala ljubavne komentare. Osim toga, Zoran se na Facebooku javno udvarao drugim ženama. Mještani kažu da je bio jedan od najbogatijih ljudi u selu Milutinovac, ali da se znalo da ima ljubavnice.

- Ovo mu je treća ljubavnica, a žena koju je ubio doveo je u kuću dok je bila baš mlada. Imali su dvije kćerke, pa čak i unuke. Bio je dobar čovjek, ali su ga novci pokvarili. Priča se da je htio renovirati kuću ljubavnici, a ona inače ima muža. Cijelo selo je u šoku, ispričao je jedan sumještanin.

Kako prenosi Blic, ubojica je nedavno rekao ocu i da je podigao veliki kredit: - Svašta se priča po selu. Kažu da se njegova ljubavnica skoro razvela, te da je on podigao kredit kako bi otkupio stan za nju od bivšeg muža. Cijela priča mi je previše strašna i jeziva, nitko nije mogao ni da pomisli da Zoran može ubiti nekoga - priča šokirana susjeda.

Prema MUP-u Srbije, Zoran nije imao dozvolu za držanje oružja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:08