HOROR

Prostitutka dobila 30 godina za ubojstvo klijenata: ‘Nadrogirala ih je do smrti i bacila u smeće‘

‘Ona je ukrala njihove osobne stvari dok su ležali bez svijesti i umirali od smrtonosne droge koju im je dala‘

Angelina Barini

 Facebook

Prostitutka iz Queensa osuđena je na 30 godina zatvora jer je 2019. fentanilom drogirala četvoricu muškaraca kako bi ih opljačkala. Svi su preminuli, a među žrtvama je bio i kuhar iz Ciprianija.

Angelina Barini (43) rasplakala se na sudu kada je priznala da je dala fentanil i 'drogu za silovanje' trojici neimenovanih muškaraca te talijanskom kuharu Andrei Zamperoniju (33). To je učinila kako bi ih mogla opljačkati, no na kraju ih je ubila.

Tužitelj Breon Peace zadovoljan je 30-godišnjom kaznom koja je izrečena Barini te je rekao kako se nada da će ovo poslužiti kao upozorenje svima koji pokušavaju upotrijebiti drogu kako bi počinili 'užasne zločine'.

"Optužena je drogirala i ubila više ljudi za nekoliko brzo zarađenih dolara", rekao je Peace u priopćenju. "Ukrala je njihove osobne stvari dok su ležali bez svijesti i umirali od smrtonosne droge koju im je dala. Zatvorska kazna određena optuženoj opravdana je."

Tužitelji su rekli da je Barini, u vrijeme dok je još radila kao prostitutka, imala naviku davati drogu svojim klijentima kako bi ih 'onesposobila i opljačkala', stoji u sudskim spisima. U zapisniku stoji da se 4. srpnja 2019. sastala s jednom od žrtava u motelu u Astoriji te da mu je dala fentanil. Kasnije toga dana klijent joj je pronađen mrtav.

Istražitelji su rekli da su se slični događaji dogodili 11. srpnja u Woodsideu, kao i 5. kolovoza kada je pronađena 60-godišnja žrtva u College Pointu. Obojica su umrla od predoziranja istom drogom.

Zatim su 18. kolovoza 2019. tužitelji izjavili da se Barini sastala sa Zamperonijem u motelu Kemway Lodge u Elmhurstu, gdje ga je drogirala "drogom za silovanje", ubivši ga na mjestu.

image

Angelina Barini

Facebook

Barini je više puta pokušavala sakriti Zamperonijevo tijelo u motelu, a koje je tri dana kasnije pronađeno kod kante za smeće zamotano u umrljane plahte.

Zločine je navodno organizirala sa svojim bivšim dečkom Lesliejem Lescanom (44), koji je također uhićen i optužen.

Tužitelji su naveli da je Barini dala Zamperonijevu American Express karticu svome bivšem dečku i zamolila ga da ode u ljekarnu kako bi kupio poklon kartice i druge potrepštine. Navodno mu je rekla da joj nabavi sir, nareske i cigarete, a sve na račun žrtve.

Njezina starija sestra Sally rekla je za New York Post da je izrečena sudska kazna 'malo oštra' te da planira uložiti žalbu. "Da, naravno da je to što se dogodilo pogrešno, ali mislim da nije uzeto u obzir da su se žrtve same uvukle u to. Nisu bili sveci", rekla je sestra.

"Otišli su s njom. Htjeli su tulumariti i htjeli su konzumirati droge i seksati se s njom. Nije ona prislonila pištolj u glavu nekome i prisilila ih da pođu s njom", dodala je sestra, prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:55