STEPHEN PADDOCK

PRONAĐENA OMILJENA PROSTITUTKA UBOJICE IZ LAS VEGASA Mlada dama detaljno opisala o čemu je Paddock pričao i što je sve od nje tražio

 
Ilustracija
 Profimedia

Stephen Paddock, koji je prošli tjedan u krvavom masakru na festivalu u Las Vegasu ubio 58 ljudi, maštao je o nasilnom seksu i silovanju, otkrila je jedna prostitutka, a prenosi The Sun.

- Hvalisao se kako se rodio opak. Bio je ponosan i na oca Benjamina koji je svojedobno opljačkao banku i bio u zatvoru iz kojega je pobjegao 1969. Jednom mi je u SMS-u napisao 'Nisam ga dobro poznavao, ali ta njegova zla krv je definitivno u meni' - rekla je 27-godišnja prostitutka, koja je htjela ostati anonimna.

Paddocka je opisala kao posesivnog i paranoičnog muškarca koji je bio opsjednut teorijama zavjere.

- Uvjeravao me kako je napad na njujorške 'blizance' 11. rujna zapravo organizirala američka vlada - otkrila je mlada žena, koja se s 64-godišnjim Stephenom družila devet puta u razdoblju od studenog 2015. do lipnja 2016. Prostitutka tvrdi da ju je Paddock zvao svaki put kad bi dolazio u Las Vegas bez 62-godišnje djevojke Marilou Danley.

- Plaćao mi je 6000 funti po sastanku, a čak me bio vodio i u Mandalay Bay, odakle je pucao na posjetitelje festivala - izjavila je prostitutka.

Dodala je kako ga je upoznala nakon što je izišla iz nasilne veze, a Stephen joj se činio kao muškarac koji joj uistinu iskreno želi pomoći.

- Obilazili smo kockarnice i pili. Svaki put kad bi osvojio neki novac, postajao bi iznimno nasilan u krevetu - rekla je 27-godišnjakinja, a medijima je pokazala i poruke u kojima joj je Paddock pisao kako je "želi vezati tako čvrsto da vrišti od bola i zapomaže".

- Prekinula sam kontakt s njim kad sam ušla u novu vezu. Imao je mračnu stranu, ali nisam mogla ni zamisliti da je sposoban za masakr koji je počinio - zaključila je prostitutka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:55