NJENA STRANA PRIČE

Progovorila policajka koja je orgijala sa šestoricom kolega u postaji: ‘Bila sam očajna‘

‘Bila sam glupa, bila sam očajna, a dečki su dečki i oni bi gurnuli svoj ku*** u bilo što‘ - tvrdi Maegan Hall

Pohotna policajka Maegan Hall

 Twitter/La Vergne Police Department

Policajka iz Tennesseeja koja je otpuštena zbog seksa sa šestoricom policajaca dok je bila na dužnosti, rekla je istražiteljima da je "pukla" dok je prolazila kroz težak razvod, što je na kraju dovelo do afera s brojnim muškim kolegama koji bi, kako kaže, "zabili ku*** u bilo što".

26-godišnja Maegan Hall objasnila je kako su se stvari izmakle kontroli, a sada je objavljen transkript intervjua.

"Moj muž i ja smo tada bili na rubu razvoda i ja sam puklo, to je onda jednostavno izmaklo kontroli. Bila sam glupa, bila sam očajna, a dečki su dečki i oni bi gurnuli svoj ku*** u bilo što", stoji u transkriptu, prenosi NY Post.

Hall je također obavila tri razgovora s voditeljem odjela ljudskih resursa Andrewom Pattonom. U jednom dijelu transkripta koji se sastoji od 61 stranice, Hall je priznala da je prakticirala oralni seks s kolegom Lewisom Powellom u policijskoj postaji. Dodala je i da je njihova afera uključivala ‘puno seksa‘ i da je bila izazvana problemima u njezinu braku.

image

Maegan Hall

Facebook/La Vergne Police Department

No, odnos im je postao toksičan nakon što je pokušala prekinuti s Powellom. Rekla je da joj je počeo prijetiti da će se ubiti te da je planirao popiti cijelu bocu Jack Daniel‘sa te se zatim slupati automobilom.

"To je zbog tebe, ti si mi to učinila, povrijedila si me", navodno joj je to Powell govorio nakon što je odlučila prekinuti odnos s njim.

Na kraju su okončali svoju aferu nakon što mu je priznala da je bila u seksualnoj vezi s nekim drugim. Tijekom intervjua također je priznala da je imala seks s kolegom Larryjem Holladayem te da je sudjelovala u seksu u troje s kolegom Patrickom Maglioccom i njegovom suprugom. Navodno je s više policajaca izmjenjivala i eksplicitne fotografije.

Detaljno je opisala i kako je pokušala svog supruga uvesti u seks s Maglioccom i njegovom suprugom, no taj je plan, na njezinu žalost, propao.

"Mags je bio pored nas, na kauču, i rekao je - ‘ako se svi počnete ljubiti, možda će nam se i Jed, moj muž, pridružiti‘. Ali kad smo se počeli ljubiti, Jed je rekao ‘ne‘", prepričala je Hall.

Također se prisjetila kako je pokušala uvući supruga u još jedan seksualni odnos s drugim parom, Tyom McGowanom i njegovom suprugom. McGowan je također otpušten zbog afere s Hall.

"Ty je pokušao nagovoriti Jeda da sudjeluje. Igrali smo Uno na skidanje i onda je McGowanova žena izašla na terasu s Jedom, a ja i Ty smo se malo ljubili i to je bilo to", objasnila je otpuštena policajka i otkrila da je McGowan imao fetiš na stopala pa mu je slala fotografije svojih.

Unatoč tome što su otkrivene njezine brojne afere s kolegama iz policijske postaje, Hall je priznala da su ona i suprug odlučili ostati zajedno te da planiraju krenuti na terapiju za parove.

"Nije bilo lako, ali uh, drago mi je da sam mu rekla sve", zaključuje Hall.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 15:55