TUŽAN DAN

Poznata novinarka preminula u 45. godini, njezin kolega se slomio pred kamerama: ‘Ovako želim da me pamtite...‘

Novinar Geraint Vincent ponovio je njezine posljednje želje dok se borio sa suzama odajući počast preminuloj kolegici na kraju Vijesti
 ITV

ITN je na svom Twitter profilu objavio da je preminula urednica zdravstva i znanosti ITV Newsa. Televizijska voditeljica Emily Morgan preminula je u 45. godini života okružena obitelji nakon kratke borbe s rakom pluća. Poznata novinarka izrazila je želju da je se ne pamti po njenim karijernim postignućima, već kao majku, suprugu, sestru, kćer i prijateljicu jer je to ono što je bitno, piše Mirror.

Emily je s prve linije izvještavala o pandemiji koronavirusa, a novinar Geraint Vincent ponovio je njezine posljednje želje dok se borio sa suzama odajući počast preminuloj kolegici na kraju Vijesti.

- Nakon kratke bolesti napustila nas je kolegica i voljena prijateljica Emily Morgan. Emily je ovdje radila 23 godine, prvo iza kulisa kao producentica, a nakon toga kao politička i zdravstvena izvjestiteljica. S 45 godina bila je na vrhuncu svoje karijere s čime će se složiti svi koji su pratili njeno izvještavanje o Covid-19 pandemiji, rekao je Vincent.

Dodao je da je Emily također bila majka dvjema kćerima, supruga, sestra, kći te da su njihove misli s njenom obitelji. - Emily je bila ponosna što je novinarka, ali je bila još ponosnija na svoju obitelj, zaključio je voditelj.

Poruke sućuti ne prestaju pristizati, urednik ITV Network Newsa Andrew Dagnell poručio je da suosjeća s njenom obitelji koju je obožavala.

- Šaljemo im našu ljubav i podršku u ovom nezamislivo teškom trenutku. Emily je bila iznimna novinarka, odana majka i supruga te pravi pionir u našem području. Njezino prijateljstvo, profesionalizam i ogroman doprinos našoj industriji i javnom govoru neće biti zaboravljeni, rekao je Dagnell.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:41