VANŠKOLSKA AKTIVNOST

POTRES U KATOLIČKOJ ŠKOLI Učenik donio kokain u školu i pokazao prijateljima kako se šmrče

 cc

Katoličku osnovnu školu u Brikenheadu kod Liverpoola šokirao je mladi školarac kada je u školu donio malu vrećicu 'bijelog'. Dječak je navodno pokazao supstancu svojim kolegama iz razreda i demonstrirao kako se uzima, prenosi Liverpool Echo.

Uzbunu u školi su podigli roditelji kada su njihova djeca došla kući i rekla što su radila taj dan u školi. Roditelj jedne učenice koja pohađa spomenutu školu progovorio je o šoku koji je doživio.

'Odvratno je i gnjusno da dijete zna što treba s drogom činiti i da uopće zna što droga zaista je. Zabrinjavajuće je da postoje takva djeca. Razgovarao sam ozbiljno sa svojom kćeri kada je došla kući te sam ju upozorio da nikad ne uzima ništa od druge djece na takav način.'

Policija je utvrdila da je su učenici bili znatiželjni oko paketa i njegovog sadržaja, ali da su i napravili pravu stvar kada su paket predali.

Glasnogovornik policije kasnije je rekao da je jedan od učenika paket pronašao pored lokalne trgovine nekoliko dana prije nego što ga je dao prijatelju. Nema indikacija da su drogu učenici škole drogu uistinu i konzumirali, a neotvoreni paket je predali su nastavnicima.

Ravnateljica škole roditeljima je poslala pismo u kojem je objasnila da je igralište pored škole pretraženo kako bi se otklonio strah da u području škole postoje nedozvoljene supstance. Općinsko vijeće Wirral također je obavješteno o incidentu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 23:25