NAJVEĆA IZDAJA

Posljednja snimka trogodišnje djevojčice: Majka ju je prodala za crack, silovana je i ubijena

Srcedrapajuće snimke nadzornih kamera pokazuju kako Luz pokušava pobjeći iz kandži Salinasina dečka dok je on odnosi iz njezina doma

Ubojstvo trogodišnjakinje

 /Paragvajska policija

Kada je trogodišnju Luz Maidu usred noći probudila majka i gurnula je u zagrljaj nepoznatog muškarca, nije mogla shvatiti što se događa.

A istina je gotovo previše užasna da bi je itko shvatio, budući da je djevojčicu njezina majka prodala svom dečku dileru u zamjenu za crack u protuvrijednosti od 10 funti.

Jezive snimke nadzornih kamera pokazuju kako je malenu Luz u ranim jutarnjim satima u petak u Pedro Juan Caballeru, u Paragvaju, odveo dečko njezine majke Aurelije Salinas (42), a onda je silovana i ubijena.

Nešto više od 24 sata kasnije, krvavo tijelo djevojčice pronašli su užasnuti susjedi u napuštenoj kući.

Luz, koju su često viđali u plavoj haljini s otisnutim likovima Frozena, majka je izdala za 30 komada cracka.

Srcedrapajuće snimke nadzornih kamera pokazuju kako Luz pokušava pobjeći iz kandži Salinasina dečka dok je on odnosi iz njezina doma.

Dok se spušta niz blatnjavu stazu, muškarac nosi Luz u jednoj ruci i čini se da je šamara slobodnom rukom kako bi spriječio njeno migoljenje.

Prva izvješća pokazuju da se ugušila nakon što je silovana.

Njezino sićušno tijelo pronađeno je umotano u košulju na vrhu kreveta u napuštenoj kući.

Bijesni mještani navodno su pokušali linčovati Salinas u trenutku uhićenja nakon što je policiji navodno priznala svoju umiješanost u ubojstvo svoje kćeri.

Njezin je dečko kasnije priznao ubojstvo, javljaju lokalni mediji.

Salinas je prvo rekla policiji da je Luz nestala dok je spavala, ali je kasnije priznala da je prodala svoju kćer za drogu nakon što je policija otkrila snimke.

Uhićeni su i Salinas i njezin dečko, zajedno s 17-godišnjakom koji je navodno također umiješan u slučaj.

Prema policiji, Salinas je bila pod utjecajem droga i djelovala je ravnodušno dok je policija tražila njezinu kći.

Više od 300 mještana prisustvovalo je Luzinom sprovodu, a neki su susjedi kasnije spalili kuću u kojoj je pronađeno njezino tijelo.

Istražitelji su rekli da je obitelj imala ‘povijest tragedija‘, a Salinas ima još sedmero djece, uključujući 12-godišnju djevojčicu koju je seksualno zlostavljao 30-godišnjak nakon što je to majka dopustila.

Oba slučaja trenutno su u fazi istrage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:22