NOĆNI NAPAD

POMAHNITALI TAKSIST IZVAN KONTROLE Nakon svađe oko rute jednom od putnika razbio glavu čekićem

 AFP

Vozač taksija servisa Uber u San Franciscu optužen je da je teško ozlijedio putnika udarivši ga čekićem po glavi u naselju Bernal Heights, priopćili su iz policije proteklog vikenda.

Patrick Karajah (26) na sudu u San Franciscu kazao je da nije kriv. Platio je 125 tisuća dolara jamčevine te je pušten da se brani sa slobode.

Karajah je navodno žrtvu napada i njegovo dvoje prijatelja pokupio u utorak navečer ispred jednog noćnog kluba u 2 ujutro.

Prepirka je nastala zbog rute kojom ih je taksist vozio kući. Vozač je, nakon što su se žestoko posvađali navodno stao na raskrižju ulice Ellsworth i avenije Alemany te je prisilio žrtvu prijatelje da izađu iz automobila. Pritom je uzeo čekić, udario njime žrtvu u glavu te se odvezao.

Kada je policija stigla na mjesto događaja pronašli su žrtvu kako sjedi na ulici, iz glave mu je curila krv, a povremeno je gubio svijest.

Karajah je kasnije uhićen u svom domu.

- Mi ovakve stvari uzimamo izuzetno ozbiljno. Ukoliko se pokaže da je naš vozač zaista kriv odmah ćemo mu uručiti otkaz. Za sada je njegova dozvola da vozi za nas privremeno suspendirana, kazala je glasnogovornica Ubera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 02:04