BRUTALAN ZLOČIN

Pomahnitali susjed više nije mogao podnijeti dječju vrisku: Izašao je iz stana i smaknuo djevojčicu (9) hicem u glavu

Muškarčev je odvjetnik rekao da njegov klijent pati od teških mentalnih poremećaja. U sudskom spisu stoji da ga se mora hitno poslati psihijatru

Serabi Medina (sredina)

Devetogodišnja Serabi Medina vozikala se na svome skuteru i uživala u sladoledu kada joj je u subotu prišao njezin 43-godišnji susjed Michael Goodman i ubio hicem u glavu, piše NBC.

Nakon spomenutog incidenta koji se dogodio u četvrti Portage Park u američkom gradu Chicagu Goodman je optužen za teško ubojstvo i trenutno se nalazi u pritvoru.

Prema sudskom spisu, kada je spomenuti hitac odzvonio Portage Parkom, Medinin otac, koji je držao sladoled koji mu je kći dala, rekao joj je da uzme svoj skuter i uđe u njihov stan.

Goodman se nakon toga stvorio pored Medinina oca. Imao je pištolj u ruci i koračao je prema Serabi Medini. Njezin je otac poviknuo na Goodmana, pitao ga što radi, no ovaj je samo nastavio koračati prema predvorju njihova stana.

Medinin je otac potrčao prema stanu i kćerki, međutim nije ju uspio sustići. Goodman je podigao pištolj i ustrijelio Serabi Medinu u glavu. Medinin je otac uspio srušiti Goodmana u predvorje. Dok su njih dvojica padali, pištolj je opalio i pogodio Goodmana u oko.

U spisu ne stoji zašto je Goodman ustrijelio Serabi Medinu.

Policija je u ponedjeljak rekla da se Goodman nalazi u bolnici te da je u kritičnom stanju.

Megan Kelley, prijateljica obitelji Medina, rekla je da je Goodman prije incidenta Serabi Medini i njezinom ocu prigovorio zbog navodne buke. "Kada je izašao, prije nego što ju je upucao, rekao je nešto u stilu da su preglasni", rekla je Kelley.

Kelley je rekla da se Goodman često znao žaliti na djecu koja su se igrala u četvrti.

"Izašao bi iz svog doma i urlao zbog buke. Nije mi to imalo smisla. Ništa mi od toga nije imalo smisla", rekla je Kelley. "Svi su mu rekli da su to samo djeca koja se igraju te da ih treba pustiti na miru", dodala je prijateljica obitelji Medina.

Goodmanov je odvjetnik rekao da njegov klijent pati od teških mentalnih poremećaja. U spisu stoji da se Goodman ima pod hitno poslati psihijatru.

Uz Medinina oca, još su tri osobe rekle da je Goodman upucao 9-godišnju Serabi Medinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:32