NAKON PISMA BANU

POMAHNITALI ŠEŠELJ IZVRIJEĐAO KOLINDU 'Neću umrijeti dok te potpuno ne zadovoljim'

 AFP/CROPIX

Vođa srpskih radikala i haški optuženik za ratne zločine na privremenoj slobodi, Vojislav Šešelj, na svom službenom Twitter profilu nastavio je šokirati javnost svojim neumjesnim izjavama. Ovoga puta obrušio se na novoizabranu hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, nakon što je ona uputila pismo UN-u i zatražila da Šešelja vrate u Haag.

- Draga Kolinda, očekivao sam da zahtjevaš da me zatvore na Pantovčaku, pa da tvoju predsjedničku rezidenciju pretvorimo u naše ljubavno gnijezdo - odgovorio je još jučer na njezin postupak, a s uvredama je nastavio i jutros.









- Draga moja Kolinda, ja sigurno neću umrijeti dok tebe seksualno potpuno ne zadovoljim. Zveknuću te stotinjak puta, pa onda relaksirano mogu izdahnuti - napisao je Šešelj uz hashtag #zaboljuHrvatsku.









Podsjetimo, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u pismu upućenom glavnom tajniku UN-a Ban Ki-moonu zatražila je od njega da poduzme sve korake kako bi osigurao da se haški optuženik Vojislav Šešelj vrati u pritvor Međunarodnog suda u Den Haagu te da se što prije donese presuda u njegovom slučaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 17:56