POGIBIJA U AUSTRIJI

Policija krivog brata blizanca proglasila mrtvim: ‘Gospodine, ali Remus je živ...‘

Karavan Audija zabio se u mali crveni Renault koji se kretao autocestom prema Beču u blizini Linza. Poginuo je vozač Renaulta

Ilustracija

 Alexander Pohl/Ddp Usa/Profimedia

- Remus je još uvijek živ, riječi su koje će još dugo odzvanjati u ušima austrijskog policajca koji je nazvao obitelj Rumunja poginulog u prometnoj nesreći, kako bi ih izvijestio o tragičnom slučaju, piše Kronen Zeitung.

Sestra rumunjskih blizanaca nije bila ništa manje u šoku kada je čula da joj je poginuo brat blizanac, ali ne onaj koji je bio s njom u trenutku poziva.

Policija je, naime, pogrešnog brata blizanca identificirala kao poginulu osobu.

U nedjelju rano ujutro, nešto poslije 5 sati, karavan Audija zabio se u mali crveni Renault koji se kretao autocestom prema Beču u blizini Linza. Pretpostavlja se da je 41-godišnji vozač Audija prekasno ugledao automobil s obzirom na to da su uvjeti na cesti bili katastrofalni. Bila je slaba vidljivost zbog mraka i guste magle.

Dok je vozač koji je prouzročio nesreću prošao relativno bez posljedica, Renault je bio potpuno smrskan, a vozaču nažalost nije bilo spasa.

Austrijska policija je pretpostavila da je registrirani vlasnik ujedno i vozač automobila te je o tužnoj vijesti obavijestila obitelj tragično preminulog Rumunja (55) koji živi u njemačkom Kupferzellu, udaljenom 450 kilometara od mjesta nesreće.

Šokirana sestra Rumunja je izjavila da je njezin brat Remus H. još uvijek živ. Tada je utvrđeno kako žrtva nesreće mora biti njegov brat blizanac Romulus H., koji je očito posudio bratov auto.

Uzrok nesreće zasad nije poznat. U svakom slučaju, bit će provedena obdukcija nad smrtno stradalim vozačem. Austrijski mediji nagađaju da postoji medicinsko objašnjenje zbog čeja je Rumunj vozio puno sporije od vozača koji je prouzročio nesreću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 00:29