BRUTALNO UBOJSTVO

Policajka Dženana je suspendirana: ‘Bila je povezana s monstrumom iz Gradačca, ali i s još nekim kriminalcima‘

No prema informacijama iz istrage, ona nije raspolagala informacijama o Nizaminom skrovištu pa nije to mogla odati ubojici

Dženana Selimović

 Dženana Selimović Facebook/

Policajka Dženana Selimović iz Gradačca je suspendirana s radnog mjesta zbog povezanosti s trostrukim ubojicom Nerminom Sulejmanovićem, javlja Klix.ba kojem je ova informacija neslužbeno potvrđena.

Protiv Dženane je danas pokrenut i disciplinski postupak nakon čega je donesena odluka o suspenziji.

Podsjetimo, nakon što je Nermin Sujemanović brutalno ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, pisalo se da mu je upravo policajka Dženana otkrila gdje se nesretna žena skrivala, kao i da je policajka bila ubojičina ljubavnica.

No prema informacijama iz istrage, ona nije raspolagala informacijama o Nizaminom skrovištu pa nije to mogla odati ubojici. Ipak, utvrđeno je da je ona od ranije na neki način bila povezana sa Sulejmanovićem, no nema veze s ovim tragičnim ubojstvom. Osumnjičena je za povezanost s još nekoliko osoba iz kriminalnog miljea, a za to navodno postoje i dokazi.

Uskoro bi se trebalo saznati i na koji je način policajka Dženana bila povezana sa Sulejmanovićem te na koji je on način saznao lokaciju svoje nevjenčane supruge koju je potom ubio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:20