POTOP U BEOGRADU

Policajci spašavali ljude iz auta, buknulo čak 18 požara zbog udara munja; Karleuša: ‘Ovo mi je najgori dan u životu‘

Iz poplavljenih objekata i vozila spašeno je 10 osoba. Zbog velike količine vode, automobili su ostajali zaglavljeni na ulicama

Nevrijeme u Beogradu

 MUP Srbije

Rekordna količina kiše uz jak olujni vjetar uzrokovala je velike probleme u prometu dijelovima Novog Beograda i Zemuna, javlja MUP Srbije.

Na teritoriju cijele zemlje pripadnici Sektora za izvanredne situacije MUP-a Srbije imali su 91 intervenciju, od čega je bilo čak 20 požara. Uzrok većine požara je udar munja, navodi MUP.

Svi su požari u međuvremenu ugašeni, a srećom nije bilo ozlijeđenih. Iz poplavljenih objekata i vozila vatrogasci su spasili 10 osoba.

image

Intervencija MUP-a Srbije

MUP Srbije
image

Intervencija MUP-a Srbije

MUP Srbije

Policajci su pomagali građanima koji su zbog vodene bujice ostali zarobljeni u svojim automobilima ili autobusima.Više od 100 osoba spašeno je iz vozila, a nekoliko je autobusa i oko 50 automobila izvučeno iz vode. Zbog velike količine vode, automobili su ostajali zaglavljeni na ulicama.

Blic piše kako i ilustrira fotografijama da su automobili stajali u koloni, a vozaći se nisu usudili krenuti jer se ispred njih stvorilo jezero od velike količine kiše.

Vatrogasci su samo u Beogradu imali 78 intervencija, od čega je 18 bilo na gašenju požara.

Karleuša zaglavila u poplavi: ‘Ovo mi je najgori dan u životu‘

U problemima zbog poplava zatekla se i popularna pjevačica Jelena Karleuša.

Na svom Instagramu podijelila je tri video snimke na kojima se vidi da ne može prijeći preko ulice jer je svugdje oko nje voda.

- Ovo je najgori dan u mom životu, napisala je Karleuša, koja je jučer objavila priopćenje u kojemu je podijelila vijest da se razvodi nakon 14 godina braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:52