SVE JE POŠLO KRIVO

Pokušaj gašenja požara u TV prijenosu uživo nasmijao sve: ‘Priđi bliže, Milice. Eno joj podmetnuli vječni plamen‘

U jutarnjem programu srpske televizije gledatelje je dočekala nesvakidašnja scena, a snimka je postala hit na društvenim mrežama

Milica gasi požar

 Screenshot Facebook

U jutarnjem programu jedne srpske televizije gledatelje je dočekala nesvakidašnja scena. Novinarka je izvještavala o sigurnom načinu gašenja manjeg požara, a njezin gost Boško zapalio je vatru u zaštićenom krugu. Plan je bio da će žena po imenu Milica ugasiti vatru protupožarnim aparatom.

"Da vidimo može li jedna žena prosječne građe aktivirati aparat", rekla je novinarka na početku videa. Milica ima, naime, 60-ak kilograma i visoka je 170 centimetara.

"Ovaj aparat može baciti mlaz do pet metara. Jedina mana uređaja je ta što ostaje taj dim", napomenuo je Boško i sugerirao Milici da "priđe bliže" kako bi ugasila vatru.

No, ona je uspjela aktivirati protupožarni aparat, ali ne i ugasiti vatru. Ubrzo je sve oko njih bilo bijelo od dima pa se na kameri ništa nije vidjelo. "Svakako je bolje da bude dima, da otvorimo prozore, a ne da, ne daj Bože, izgorimo. Kolege, vidimo li se?", govorila je zadimljena novinarka u kameru. Na kraju je Milica odustala, a novinarka odjavila emisiju, dok je plamen, unatoč svim naporima da bude ugašen, nastavio gorjeti.

Snimka je ubrzo postala hit na društvenim mrežama.

"Pa jel' ga ugasi?", "Milica je toliko bila šokirana što joj ova dodala 6 kg da se nije mogla skoncentrirati na zadatak", "Al' ga sestra ugasi,svaka joj čast", "Jel' ugašen do sada, zna li se šta?", "Što je ovo, što duže gasi, plamen sve veći", "Podmetnuli su joj vječni plamen" - samo su neki od šaljivih komentara na ovu snimku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:18