NEOČEKIVANI USPON

Pokćerka Kamale Harris toliko je zasjala na inauguraciji da je upravo potpisala najvažniji ugovor u životu

Ona komunicira ovaj trenutak u vremenu, zrači samopouzdanjem i veseljem, kaže predsjednik manekenske agencije IMG Models
Ella Emhoff
 Win McNamee/POOL/AFP

Ella Emhoff, pokćerka američke potpredsjednice Kamale Harris, toliko je zasjala na predsjedničkoj inauguraciji ranije ovog mjeseca da je upravo potpisala ugovor s manekenskom agencijom IMG Models. Riječ je o jednoj od najcjenjenijih agencija za modele u svijetu, piše New York Times i podsjeća da je ista agencija već bacila oko na mladu pjesnikinju Amandu Gorman, koja je također nastupila na inauguraciji i koja je također potpisala ugovor s agencijom.

"Ella komunicira ovaj trenutak u vremenu", objasnio je za New York Times Ivan Bart, predsjednik IMG-a što je to agenciju privuklo mladoj ženi. "Zrači samopouzdanjem i veseljem", dodao je Bart čija se agencija može pohvaliti imenima poput Kate Moss, Gisele Bündchen i Gig Hadid u svom portfelju. Ella Emhoff je kći Kamalina supruga Douga Emhoffa i njegove prve supruge, filmske producentice Kerstin Mackin, a aktualnu potpredsjednicu od milja zove Momala. Ima 22 godine i studentica je dizajna pa joj moda i modni svijet nimalo nisu strani. No nije očekivala ovakav razvoj situacije.

- Bila sam jako iznenađena kad se dogodilo to s IMG-om jer kad sam bila mlađa tako nešto nisam vidjela u svojim "knjigama" - rekla je djevojka. Ella Emhoff je baš kao i Bernie Sanders opkružila društvene mreže zahvaljujući neočekivanom modnom stajlingu na događaju na kojem je stajala iza bivšeg predsjednika Baracka Obame. Bila je u kaputu Miu Miu s naglašenim okovratnikom. Nije moglo biti pogreške - njezin modni izbor pokazao je njezinu osobnost, onu moderne i modno promišljene studentice dizajna koja stanuje u Brooklynu i ostaje vjerna sebi istodobno iskazujući poštovanje svečanom trenutku. Kako su istaknuli mnogi, ne djeluje poput prosječne "mlade princeze iz Bijele kuće" niti ima klasičan modni ukus. Mnoge je upravo to osvojilo.

Elli modni svijet s obje strane kamere nije stran. Već je radila za neke manje agencije, a nada se startati vlastitu kolekciju koja će svakako biti, ako ne konkurencija, onda uspoređivana s kolekcijama Ivanke Trump, bivše prve kćeri. Emhoff njeguje posve drugačiji imidž. Samo jedan pogled na njezin račun na Instagramu pokazuje koliko je poseban njezin stil, ali i da ne brije pazuhe i ima nekoliko tetovaža. Istodobno, ova drugačija mlada djevojka koja njeguje induvidualistički stil uvijek na društvenim mrežama poziva na društvenu osviještenost, trenutno naglašavajući potrebu za nošenjem maske i ostajanjem kod kuće.

Emhoff u blizinu Bijele kuće unosi dašak hipsteraja i urbane kulture što je velika novost. Već su je prozvali Prvom kćeri Bushwicka, što je dio Brooklyna, danas trendovskog i po stanarinama poprilično skupog njujorškog kvarta.

Još u svibnju 2019. godine njezina je pomajka jako lijepo pisala u Elleu o njoj i njezinu bratu.

"Oni su brilijantna, talentirana i duhovita djeca koja su odrasla u fantastične ljude. Doug me osvojio, ali mislim da su me oni dvoje (Ella i njezin brat) definitivno zakucali za njega", napisala je tom prilikom buduća potpredsjednica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:12