NAPAD U ENGLESKOJ

Pijana recepcionerka (27) seksualno napastovala dječaka (13): ‘Rekla je da će me jahati do jutra‘

Majka žrtve kontaktirala je policiju koja je na mjestu događaja pronašla bankovnu karticu i mobitel optužene

Jade Berry

 Facebook/Jade Berry

Recepcionerka stomatološke ordinacije seksualno je napastovala 13-godišnjaka dok je pijana teturala kroz seoski park u Cheshireu. Jade Berry (27) oko 21 sata prišla je djetetu koje je sjedilo na klupi i s prijateljem razgovaralo o nadolazećem 14. rođendanu. Sjela je između njih i počela jednog od dječaka dirati po genitalijama, zatim mu je ponudila seks i rekla mu da će ga jahati do jutra, piše Daily Mail.

Šokirani dječaci pokušali su pobjeći na što je Berry spustila hlače i onesvijestila se. Školarci su je snimili prije nego je ustala i nastavila svojim putem, a otkrili su tko je ona tako što je bankovnu karticu i mobitel ostavila na klupi. Tijekom razgovora s policijom rekla je da se ničega ne sjeća.

Trinaestogodišnjak je bio toliko istraumatiziran da si je pokušao oduzeti život. Berry je priznala krivnju za seksualni napad te je osuđena na 12 mjeseci zatvora i 18 mjeseci uvjetne, a bit će i upisana u registar seksualnih prijestupnika na deset godina. Također mora na odvikavanje od alkohola i 35 dana rehabilitacije.

Incident se dogodio u listopadu prošle godine kad se Berry nakon druženja s prijateljima kroz rezervat vraćala kući.

- Žrtva je sjedila na klupi kad mu je optužena prišla. Počela je dirati i trljati njegove genitalije i gornji dio bedara preko odjeće, istovremeno neprikladno komentirajući situaciju. Pokušali su otići kad je Berry skinula odjeću i otkrila stražnjicu i genitalije prije nego se onesvijestila, rekao je tužitelj James Coutts.

Majka žrtve kontaktirala je policiju koja je na mjestu događaja pronašla bankovnu karticu i mobitel optužene. Tužitelj se osvrnuo i na posljedice koje je incident imao na 13-godišnjaka.

- Nakon napada osjećao se potišteno i pokušao si je oduzeti život, svaku večer imao je noćne more te je počeo uzimati lijekove. Ne izlazi puno iz kuće, osjeća se uplašeno, tjeskobno i nesigurno, kazao je tužitelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 04:02