GERHARD SCHROEDER

PETI BRAK BIVŠEG NJEMAČKOG KANCELARA Živahan privatni život donio mu je nadimak 'Audi muškarac', ovog puta ženi prevoditeljicu mlađu od njega 26 god.

 REUTERS

Bivši njemački kancelar Gerhard Schroeder objavio je u četvrtak da će oženiti južnokorejsku prevoditeljicu mlađu od njega 26 godina, a to će mu biti peti brak.

Sedamdesettrogodišnji bivši njemački čelnik - kojemu je živahan privatni život i više brakova donijelo nadimak "Audi muškarac" zbog toga što ti njemački automobili imaju prepoznatljiv logo s četiri prstena - rekao je da će oženiti Kim So-Yeon ove godine.

"Već sam upoznao njezinu obitelj", kazao je on na tiskovnoj konferenciji u Seulu gdje je nasmiješeni par stajao ispred kamera držeći se za ruke.

"Vjenčanje će se vjerojatno održati ujesen, a lokacija i datum bit će kasnije određeni".

Kim (47) je južnokorejska predstavnica Agencije za ekonomski razvoj u njemačkoj državi Sjevernoj Rajni-Vestfaliji i radila je kao Schroederova prevoditeljica.

O njihovoj vezi progovorila je u rujnu prošle godine Doris Schroeder, Schroederova bivša supruga, koja je tijekom razvoda izjavila je da je Kim imala ulogu u raspadu braka.

On je ustvrdio u četvrtak da Kim nije imala ništa s njegovim razvodom od četvrte supruge.

Schroeder je obnašao dužnost njemačkog kancelara od 1998. do 2005. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. lipanj 2024 08:18