ŠOKANTAN SLUČAJ

PEDOFIL GLUMIO DA JE JUSTIN BIEBER Nagovorio djecu od 7 godina da se skidaju pa ih snimao

Vrebao je djecu staru između 7 i 11 godina, a neke od njih je snimao kamerom
Singer Justin Bieber performs at Z100's Jingle Ball 2012 presented by Aeropostale at Madison Square Garden on Friday Dec. 7, 2012 in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
 AP

Pedofil Richard Barlow (24) iz Big Arowryja u Sjevernom Walesu na društvenim mrežama i grupnim chatovima predstavljao se kao američka glazbena megazvijezda Justin Bieber kako bi privukao što veći broj djevojčica i dječaka. Barlow je danas osuđen na tri godine zatvora.

Na internetu se također pretvarao da je tinejdžer kako bi upoznao što veći broj djece. Neke od njih uspio je nagovoriti da se priključe na Skype, a onda ih je zamolio da se skinu i dodiruju što je, nažalost, jedan dio djece pristao učiniti.

Vrebao je djecu staru između 7 i 11 godina, a neke od njih je snimao kamerom. Barlow je također dio svojih žrtava ucjenjivao prijeteći im da će, ukoliko mu se prestanu javljati, filmove koje je s njima snimio pokazati njihovim roditeljima i prijateljima.

Prilikom zapljene policija je tako u njegovom kompjuteru pronašla šokantne snimke sedmogodišnje djevojčice koju je naveo da se dodiruje, a sve je to snimio kamerom. Nakon toga je uhićen, a sada je i službeno osuđen za svoja zlodjela.

Policija je u njegovom domu pronašla oko 2,200 šokantnih fotografija i čak 116 filmova, od kojih je neke snimio sam, a druge skinuo s interneta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 11:33