KRVAVI POHOD

Ovo je prva fotografija uhićenog Uroša osumnjičenog za masakr u Srbiji: Nakon cjelonoćne potrage pronađen je kod rodbine

Uroš B. je vozaču taksija nakon što je počinio masakr prijetio bombom i natjerao ga da vozi dok je bježao od policije

Uroš B.

 /Mup Srbije

MUP Srbije objavio je fotografiju Uroša B. osumnjičenog za masovno ubojstvo u Srbiji nakon uhićenja.

On je osumnjičen da je sinoć kod Mladenovca oko ponoći ubio osmero ljudi, a 14 ranio.

Pobjegao je, a u potragu je bilo uključeno više od 600 pripadnika policije, helikopterske jedince, specijalci... Jutros oko 8 sati uhićen je kod rodbine kod koje se krio.

Prema neslužbenim informacijama Nove.rs, utočište je potražio kod rođaka koji žive u selu Vinjište. Sakrio se u vikendici koja pripada njegovoj majci. Nova.rs piše da je obitelj njegove majke ugledna u tom selu.

image

Uroš B.

/Mup Srbije

Kako javlja Blic.rs, Uroš B. je,, nakon što je počinio masakr, vozaču taksija prijetio bombom i natjerao ga da vozi dok je bježao od policije, sve do Vinjišta kod Kragujevca.

Podsjetimo, Uroš je svojoj krvavi pohod počeo u Orašju kada je izašao iz automobila i ispalio rafal na grupu ljudi koja je sjedila oko logorske vatre. Zatim je nekoliko kilometara dalje izašao iz auta i pucao u četiri osobe koje su zatvarale dvorišna vrata. Potom je opet sjeo u auto i odvezao se prema centru sela Dubona i opet pucao te ubio dvije osobe, policajca koji nije bio na dužnosti i njegovu sestru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2024 17:23