ZLOČIN U SRBIJI

Ovo je doktorica Olga koju je zajedno sa sinom (9) ubio suprug kirurg: ‘Pobjegli su iz Rusije želeći bolji život...‘

Olgin stariji sin iz prvog braka je prije samo nekoliko dana deportiran iz Srbije navodno jer je morao ići u rat

Olga G.

 /Instagram

Ruski državljanin Ašot (51) ubio je sinoć oko ponoći u Srbiji svoju suprugu Olgu G. (50) i devetogodišnjeg sina, a onda počinio samoubojstvo.

U Pančevo su stigli iz Rusije kako bi započeli novi život te su nedavno kupili stan u naselju Kotež gdje se zločin dogodio.

Inače, Olga je u Rusiji radila kao pedijatar, a Ašot kao kirurg. Kako pričaju poznanici, muškarac je u Rusiji imao i taksi firmu.

- Nije imala licencu za rad u Srbiji, htjela da se zaposli ovdje. Nedavno se raspitivala kako da nabavi licencu. Željeli su započeti novi život - priča jedna susjeda.

Također, kako pričaju susjedi ove ruske obitelji, Olgin stariji sin iz prvog braka je prije samo nekoliko dana deportiran iz Srbije.

- Deportiran je prije par dana, jer je morao ići u rat - navodi jedan susjed, ali ove informacije nisu provjerene.

Kako pričaju mještani, obitelj je prije godinu dana došla u Srbiju, a stan u kojem se dogodio zločin su kupili prije dva mjeseca.

U stanu su živjeli Olga, Ašot, kao i mali sin (9). Kako saznaje Blic.rs, Olga uz starijeg sina ima i kćer, no oni nisu u Srbiji.

Supružnici su iz Rusije došli zbog novog početka i boljeg života, bježeći od situacije koja se dešava u njihovoj zemlji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:36