METAK U SRCE

OKONČAN LOV NA UBOJICU Ubio šest članova obitelji pa presudio sam sebi

PHILADELPHIA Završila je velika potraga za šesterostrukim ubojicom iz Pennsylvanije. Tijelo Bradleyja Stonea pronađeno je u šumi, nedaleko od kuće u kojoj je živio.

35-godišnjeg Stonea policija je tražila zbog povezanosti s ubojstvom šest osoba u predgrađu Philadelphije u ponedjeljak. Ubijeni su Stoneova bivša žena, njena majka, baka, sestra, sestrin muž i njihova kćer.

Stone je pronađen nepun kilometar od svoje kuće u Pennsburgu. Ubio se ispalivši si metak u srce.

Istraga višestrukog ubojstva otkrila je motiv za bezumni pohod bivšeg vojnika – nesuglasice oko starateljstva nad dvoje djece iz braka s ubijenom Nicole Stone.

'Nicole je svima pričala kako se boji da će je Bradely ubiti te da strahuje za svoj život', izjavila je njena susjeda Evan Weron.

Stone je ubilački pohod započeo u ponedjeljak ujutro u kući bivše šogorice Patricije Flick. Ubio je nju, njenog supruga i njihovu 14-godišnju kćer te teško ranio 17-godišnjeg sina.

Odvezao se do susjednog gradića gdje je smaknuo bivšu punicu i njenu majku, a bivšu je suprugu ostavio za kraj.

Nakon ubojstva supruge, poveo je svoje dvoje djece sa sobom, ali ih je ubrzo ostavio na ulici, a on je pobjegao u okolne šume gdje je nakon 36 sati skrivanja počinio samoubojstvo.

Bio je ovo drugi veliki lov na čovjeka u Pennsylvaniji u zadnjih par mjeseci.

Prije Stonea, policija te američke savezne države hvatala je ubojicu Erica Freina punih 48 dana. Frein se proslavio i u našim medijima neobičnom privrženošću koju je iskazivao prema četničkim obilježjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 23:17