LOŠA ISKUSTVA

Ogorčena Lili razočarala se ‘tamo dolje‘: ‘Kakva je ovo zemlja?! Muškarci me ne žele jer nisam mršava i plava!‘

Ranije je bila u Španjolskoj u kojoj je imala puno bolja iskustva sa suprotnim spolom

Lili se razočarala u muškarce

 TikTok/arichwomansworld/

Amerikanka koja je proputovala svijet razočarala se Australijom jer je muškarci nisu doživljavali. Lili iz Oregona zaključila je da muškarcima u Sydneyu nije napeta jer nije mršava i plava, prenosi Daily Mail.

@arichwomansworld Australian dating has definitely been a bit of a let down. When I lived in Spain I didn’t experience this nearly as much but here is seems pretty severe, especially in Sydney. But I shall keep my head up! #datinginaustralia #sydneydating #whvaustralia #movetoaustralia #datinginsydney ♬ original sound - Lili | Travel & Live Abroad

- Imam dobru osobnost, lako sklapam prijateljstva, dala sam sve od sebe, a zauzvrat nisam ništa dobila, rekla je na snimci objavljenoj na TikToku.

Tvrdi da je znala viđati bijele, mršave, plavokose djevojke koje se uopće ne trude, a polazi im za rukom.

- S dvije djevojke hodala sam plažom i obje su zaustavili i tražili brojeve u roku od tri minute. Meni se to nikad nije dogodilo, rekla je na snimci.

Kao netko "srednje veličine", objašnjava da je bilo iznimno frustrirajuće putovati i izlaziti u Australiji, te da joj se nije svidjelo to iskustvo.

- Australija je zemlja u kojoj tijelo određuje tijek stvari. To je istina svugdje, ali ovdje je drastično lošije, rekla je influencerica.

Ranije je bila u Španjolskoj u kojoj je imala puno bolja iskustva sa suprotnim spolom. U komunikaciji s prijateljicom ustanovile su da je potrebno biti bijel, mršav i plav kako bi Australci obratili pažnju na njih.

- Otkako sam u Australiji, dobila sam malo ili nimalo romantične pažnje. Znam da je to zato što nisam mršava i plava, rekla je Lili u snimci objavljenoj na TikToku.

U komentarima ispod snimke javili su se brojni Australci i Australke koji se nisu složili s Lilinim zaključcima.

- Crvenokosa sam, bila sam debela i mršava, upucavali su mi se u svim fazama čak i u trudnoći i nakon poroda. Imam 36 godina. Mislim da je do tvoje vibre, rekla joj je komentatorica.

- Činiš se negativnom i ljubomornom, ako promijeniš svoju energiju vidjet ćeš veliku razliku. Nitko ne želi biti u blizini neraspoloženih ljudi, stoji u drugom komentaru.

Neki su dodali da to nije problem samo Sydneyja ili Australije, već da je svugdje tako. Jedna se komentatorica našalila da je nitko nije tražio broj, a rođena je i odrasla u Australiji, pa upitala je li možda moglo biti drugačije da je otišla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:03