NAPAD NA MINISTRA

OBRAČUN U ŠIROKOM BRIJEGU Manijak (43) ispred restorana drškom pištolja Lijanovića udario u glavu

Priveden je muškarac koji je drškom pištolja udario u glavu federalnog ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Širokom Brijegu.

Ministarstvo unutarnjih poslova Zapadnohercegovačkog kantona privelo je u nedjelju poslijepodne 43-godišnjeg R.C. iz Širokog Brijega, koji je u prijepodnevnim satima u tom gradu fizički napao ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Federaciji BiH Jerka Ivankovića Lijanovića, udarivši ga drškom pištolja u glavu, javlja Al Jazeera Balkans.

Policija je oko 11:30 sati zaprimila prijavu da je, ispred restorana "Borak" u Širokom Brijegu, fizički napadnut ministar Ivanković Lijanović.

Prema navodima iz prijave, nepoznati muškarac udario je ministra Ivankovića Lijanovića pištoljem u glavu, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Lokalna policija odmah je izašla na teren te je oko 13 sati pronašla i lišila slobode R.C., kojeg se dovodi u vezu s izvršenjem opisanog kaznenog djela.

U tijeku je kriminalistička obrada nad privedenim, piše Al Jazeera Balkans.

Liječnička pomoć Ivankoviću Lijanoviću pružena je u Domu zdravlja Široki Brijeg, nakon čega je pozvan u tamošnju policiju, gdje je dao iskaz u svojstvu oštećenoga, navodi se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:29