STRAVIČNA SMRT

'NITKO NIJE ZASLUŽIO DA MU SE TAKO NEŠTO DOGODI' Mještani okolice Mrkonjić Grada bruje o tužnoj sudbini njihova sumještanina: 'Rastrgali su ga vukovi'

Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Mještani Crkvenog i Ribnika u Bosni i Hercegovini, u relativnoj blizini Mrkonjić Grada, već danima prepričavaju stravičan slučaj kakav se u ovom kraju ne pamti, a koji se dogodio njihovom sumještaninu Vasi Vukoviću (62).

Kako saznaje Srpskainfo, Blicovo internetsko izdanje za područje RS-a, Vukovićevo tijelo pronađeno je u šumi 10. siječnja. Rastrgale su ga životinje, a pretpostavlja se da je stariji muškarac umro ranije, i to od smrzavanja. Policija iz Mrkonjić Grada zasad je samo potvrdila pronalazak tijela, no nije izašla u javnost sa detaljima. A oni su, kako saznaje portal, doista užasni.

- Najvjerojatnije je krenuo kući, ali je bio pijan i umoran i sjeo je u šumu da malo odmori. Od hladnoće i alkohola je vjerojatno zaspao i tako se smrzao. Vukovi i druge životinje su namirisale tijelo i iskopale ga iz snijega - rekao je izvor blizak istrazi, prenosi Srpskainfo.

Muškarac iz Crkvenog nije imao obitelji, nikada se nije ženio, a bio je poznat po sklonosti alkoholu. Mještani su novinarima ispričali kako je u posljednje vrijeme gotovo svakog dana bio pijan, a imao je i psihičkih problema od kojih se nije liječio. Svuda oko njegovog tijela pronađeni su tragovi divljih životinja, najvjerojatnije vukova, ali i drugih divljih zvijeri koje su namirisale tijelo i pogostile se posmrtnim ostacima nesretnog muškarca.

- Nitko nije zaslužio takvu smrt, a pogotovo da mu se to dogodi poslije smrti. Žao mi je Vase što je tako završio, ali je ipak samo bilo pitanje dana kada će se to dogoditi. Volio je puno popiti i često bi tako znao negdje zaspati - pojašnjava jedna mještanka i dodaje da je u subotu Vuković sahranjen na seoskom groblju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:00