'SOMETHING WENT WRONG'

NISTE MOGLI PRISTUPITI FACEBOOKU, STRANICA SE JAKO SPORO OTVARALA? Ovo je mogući razlog otežanog pristupa društvenoj mreži

 Screenshot/Facebook

Ako tijekom večeri povremeno niste mogli pristupiti Facebooku, mogući razlog za to je implementacija redizajniranog sučelja za primanje i slanje poruka između korisnika.

Nakon više nego uspješnog izdvajanja servisa za slanje i primanje poruka na svojoj mobilnoj aplikaciji, Facebook je po svemu sudeći odlučio unijeti promjene i u desktop varijantu svojeg komunikacijskog alata. Službeno se ipak do sad nisu oglasili o razlozima pada stranice.

U ponedjeljak navečer je došlo do povremenih padova popularne društvene mreže, posebno je 'kritično' bilo oko 21.30, da bi se zatim situacija počela postupno normalizirati.

Prema podacima svjetskih portala, Facebook nije bio dostupan 30-40 minuta te se poslije toga servis stabilizirao i u ovom trenutku većina korisnika ima punu funkcionalnost na stranici.

Inače, ovo je treći put u posljednjih 15-ak dana da se Facebook srušio. Društvena je mreža također imala problema 17. rujna i 24. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 17:32