STRAVIČAN SLUČAJ

Nezaposleni konobar raskomadao majku na 1000 komadića i pojeo je, pridružio mu se i pas

Istražitelji su rekli da su pronašli ostatke ubijene žene u Tupperware posudama u hladnjaku, a kosti su pronađene u ladicama u stanu
Alberto Sanchez Gomez
 Alberto Sanchez Gomez Instagram

Nezaposleni španjolski konobar čeka suđenje zbog optužbe da je ubio svoju majku, izrezao ju u 1000 komadića koje je zatim, zajedno sa psom, pojeo, javlja New York Post.

Alberto Sanchez Gomez (28), koji je uhićen u veljači 2019., jučer je na sudu priznao da je čuo glasove koji su mu rekli da ubije svoju majku Mariu Soledad Gomez (68). Glasove je čuo dok je gledao televiziju u stanu u Madridu koji je dijelio s majkom.

Ispričao je da su to bili glasovi susjeda, poznanika i celebrityja, no kaže i da se ne sjeća da je izrezao njezino tijelo i pojeo komade.

Kad se policija pojavila na njegovim vratima, navodno im je rekao da je njegova majka u stanu i da je mrtva.

- Pas i ja smo ju jeli malo po malo, rekao im je tada, tvrdi policija.

Istražitelji su rekli da su pronašli ostatke ubijene žene u Tupperware posudama u hladnjaku, a kosti su pronađene u ladicama u stanu.

Tužiteljstvo je optužilo Gomeza da je nakon svađe zadavio majku. Zatim je njezino tijelo prenio u spavaću sobu i stavio ga na krevet. Zatim ju je rezao tesarskom pilom i kuhinjskim noževima. Komade njezinog mesa jeo je tijekom dva tjedna, a spremao ih je u plastične posude i vrećice.

Sada mu prijeti 15 godina zatvora, a rezultati psihijatrijskog pregleda se očekuju tijekom suđenja.

image
Privođenje Alberta Sancheza Gomeza
Policia Interiore

Tužiteljstvo traži i da svom starijem bratu zbog ubojstva majke plati odštetu od 90.000 eura.

- Ne mogu prestati razmišljati o tome što se dogodilo. Dugo sam bio bolestan i utjehu sam potražio u drogi. Dugo sam čuo glasove i imao halucinacije. Sve to je dovelo do najgoreg trenutka u mom životu, napisao je u pismu koje su objavili lokalni mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:20