NA KRAJU UBIO I SEBE

NEVIĐENI OBITELJSKI MASAKR U MIRNOM PREDGRAĐU 'Po dvorištu je ganjao bivšu ženu i djecu, sve ih je izrešetao...'

 AFP

Mirno prigradsko naselje američkog grada Atlante u subotu poslijepodne šokirao je obiteljski masakr u kojemu je život izgubilo pet osoba, a dvije su ozlijeđene. Kako piše AJC, bivši suprug neimenovane žene iz okruga Douglas upao je u njezinu kuću te je hicima iz vatrenog oružja ubio nju, njezino dvoje djece te muškarca koji je bio u kući. Još dvoje djece je ranio i teško ozlijedio prije nego je oružje uperio prema sebi i počinio samoubojstvo.

Susjedi pričaju da se par prije nekog vremena razveo te da je napadač otac sve upucane djece.

Prvi pozivi hitnim službama upućeni su u subotu oko 15 sati po lokalnom vremenu. Broj 911 zvali su susjedi javljajući da su čuli pucnjavu.

Kada je stigla prva policijska patrola, napadač se već ubio, a ljudi iz susjedstva priskočili su žrtvama u pomoć, pazeći na njih do dolaska hitne pomoći.

'U policiji radim već 20 godina ovdje u okrugu Douglas i ovo je najgora stvar koju sam vidio u karijeri', kazao je uzdrmani policijski poručnik Glenn Daniel, inače glasnogovornik lokalnog šerifova ureda. Ne želeći iznositi dodatne detalje, samo je napomenuo kako vjeruje da su motiv krvavog obračuna obiteljske nesuglasice.

'Vidio sam leševe na ulici. Bili su to majka, kći i otac', rekao je šokirani Andrew Ansah, kojega je stravičan prizor zatekao prilikom povratka autom kući. Njegova supruga Angela za ubojicu kaže da je 'misteriozni muškarac', koji je znao dolaziti u susjedstvo kako bi s vlastitom djecom porazgovarao na ulici.

Andrew dodaje da je jedan susjed pokušao spriječiti masakr kada je uočio napadača da po dvorištu ganja majku i kćer, ali nije uspio...

'Istrčale su iz kuće, a on je trčao za njima, tako mi je susjed rekao', kazao je Andrew Ansah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 21:40