REAGIRALA I TVRTKA

Neukusna McDonald‘sova reklama ogorčila javnost: ‘Ne mogu vjerovati da se s tim hvale baš pored krematorija!‘

Nakon incidenta, McDonald‘s se oglasio i najavio da će ukloniti sporni plakat

Reklama za McCrispy

 Twitter

McDonald‘s se ovih dana našao u problemu zbog nezgodne pozicije jednog od njihovih reklamnih plakata. Naime, reklamu za svoj sočni ‘McCrispy‘ sendvič (doslovni prijevod bi bio - McHrskavo) postavili su baš pokraj prometnog zraka za lokalni krematorij.

Iako su neki reklamu smatrali urnebesnom, drugi nisu baš bili impresionirani prizorom pokraj autobusne stanice koja se nalazi nasuprot krematorija u engleskom Cornwallu. Lokalno stanovništvo reklamu smatra ‘neukusnom‘.

image

Reklama za McCrispy

Twitter

"Iako vidim i smiješnu stranu ovoga, neukusno je i sigurna sam da se nekim ožalošćenim članovima obitelji neće svidjeti to što vide kad posjete krematorij Penmount", komentirala je jedna žena, čija je svekrva tamo kremirana prošle godine.

Međutim, bilo je i onih kojima je cijela situacija urnebesno smiješna.

"Pala sam sa stolice od smijeha", komentirala je druga žena.

Nakon incidenta, McDonald‘s se oglasio i najavio da će ukloniti sporni plakat. "Nismo znali za prometni znak u blizini ove autobusne stanice. Međutim, u svjetlu zabrinutosti koju je iznio CornwallLive, zatražili smo da se naša reklama ukloni", rekao je glasnogovornik tvrtke, prenosi Daily Mail.

Vijeće Cornwalla, koje upravlja krematorijem i vlasnik je autobusne stanice, priopćilo je da ne može komentirati cijeli slučaj. U međuvremenu se nagađa da bi ‘McCrispy‘ mogla zamijeniti reklama za Whopper sendvič McDonald‘sova konkurenta Burger Kinga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:21