CINKAO IH UČENIK

Nastavnica (26) optužena za silovanje nakon seksa s učenikom, uhićen i njegov otac: ‘Pa što, ionako bi to napravili!‘

‘Često bi nosila uske ili dekoltirane košulje kako bi pokazala svoje poprsje i uske tajice koje su ocrtavale njezino međunožje‘

Clifton-Carmack

 /Garden Ridge Police Department

Profesorica iz Missourija optužena je za silovanje 16-godišnjeg učenika s kojim se seksala dok su drugi učenici "čuvali stražu" - a dječakov otac također se suočava s optužbom za kazneno djelo zbog odobravanja te "uznemirujuće veze".

Profesorica matematike u srednjoj školi Laquey Hailey Clifton-Carmack (26), uhićena je u Garden Ridgeu u Texasu u petak nakon što je "bila osumnjičena za bijeg iz države Missouri" kako bi izbjegla uhićenje, izvijestila je policija.

Optužbe o seksualnim zločinima koje je počinila Clifton-Carmack prvi put su se pojavile 7. prosinca 2023.

Školski kolega prijavio je navodnu nezakonitu vezu školskom službeniku, koji je odmah kontaktirao Odjel šerifa okruga Pulaski, pokazuju sudski dokumenti.

Svjedok je nakon toga policiji pokazao fotografije koje prikazuju ogrebotine na leđima svog razrednog kolege. Naveo je da mu je "ogrebotine zadala Haileya", navodno tijekom spolnog odnosa.

Svjedok je također tvrdio da je profesorica matematike u prošlosti imala problema sa školskim upraviteljima jer je "bila prebliska s učenicima".

Što još stoji u spisima

Clifton-Carmack često bi nosila uske ili dekoltirane košulje kako bi pokazala svoje poprsje i uske tajice koje su ocrtavale njezino međunožje, piše u sudskim spisima.

Svjedok je istražiteljima rekao da je žrtva bila razlog "njezinog razvoda" i da je "Hailey željela razvod jer se njezin suprug bio fokusiran samo na njenu stražnjicu, otkrio je sudski dokument.

Detektivi su se suočili s učiteljicom 8. prosinca 2023., nakon optužbi, a ona je zanijekala bilo kakav seksualni odnos s bilo kojim učenikom.

Policija joj je zaplijenila telefon, ali nije mogla pristupiti njegovom sadržaju dok nije izdan nalog.

Nakon što su 22. prosinca dobili pristup telefonu, policija je pronašla SMS poruke koje pokazuju da postoji navodna veza između 16-godišnjeg učenika i nastavnice, navodi se u sudskim dokumentima.

Clifton-Carmack napustila je Missouri kako bi posjetila obitelj u Teksasu oko 23. prosinca.

Policija je 3. siječnja 2024. razgovarala s "pojedincima koji žive u rezidenciji u kojoj je Hailey prije živjela" u Missouriju, a koji su rekli da se "preselila u Teksas kako bi tamo živjela sa svojom obitelji" i "nisu bili sigurni hoće li vratiti."

Ubrzo nakon toga izdani su nalozi za uhićenje učiteljice.

Nakon uhićenja u Teksasu u petak, optužena je za ugrožavanje dobrobiti djeteta (prvi stupanj), seksualni odnos s maloljetnom osobom, seksualni kontakt sa učenikom i zlostavljanje djeteta (četvrti stupanj). Njezina je jamčevina određena na 250.000 dolara te čeka izručenje u Missouri iz zatvora Comal County.

Okružni nadzornik, Kent Stoumbaugh, rekao je da Clifton-Carmack nije bila u školi otkako su optužbe prvi put iznesene na vidjelo.

‘Loše ponašanje‘

"Navodno loše ponašanje je neoprostivo i ne zadovoljava profesionalne standarde za zaposlenike okruga. Okrug je odmah poduzeo mjere čim smo postali svjesni ove situacije,” napisao je Stoumbaugh.

"Zaposlenica nije bila u okrugu od 8. prosinca 2023. i ne očekujemo njezin povratak."

Stoumbaugh je ispričala da je Clifton-Carmack radila u školi oko godinu i pol, a to joj je bio prvi posao u školi.

U šokantnom obratu, podignute su nove optužbe protiv dječakova oca, koji je navodno drugima otkrio da je bio svjestan nedopuštene veze svog sina s učiteljicom.

Mark Creighton uhićen je u četvrtak pod optužbom da je ugrozio dobrobit djeteta.

U srijedu je drugi svjedok otkrio da su ocu tinejdžera rekli za navodna zlodjela, na što je on odgovorio da je svjestan da su Clifton-Carmack i njegov 16-godišnji sin bili u "seksualnoj vezi", prema sudskim dokumentima.

Otac je također navodno ispričao kako je znao da su njegov sin i profesorica matematike koristili druge učenike kao "stražare" za seks tijekom nastave.

Creighton je "znao za vezu svog maloljetnog djeteta i 26-godišnje učiteljice, i umjesto da prijavi informaciju, nastavio ih je pokrivati ​​i dopustio da se veza nastavi" i "čak je dopustio Hailey da dođe u njegovu kuću vidjeti žrtvu”, prema tužiteljima.

Kada je svjedok rekao ocu žrtve da će sve prijaviti policiji, on je odgovorio da će njegov sin i profesorica "učiniti to iza mojih leđa, tako da mogu i dopustiti da se dogodi."

Također je navodno rekao svjedoku da će lagati za svog sina ako bude morao.

Tinejdžerov otac zadržan je uz jamčevinu od 50.000 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:21