JE LI TO ONA?

Napravljena analiza podudarnosti fotografija nestale Danke (2) i djevojčice iz Beča: Evo koliko sliče!

Obitelj nestale Danke vidjela je snimku, a kako su rekli za Blic, iako vide sličnosti između njih, ne mogu ništa reći sa sigurnošću

Djevojčica sa snimke i Danka Ilić

 Screenshot X/

Djevojčica za koju se sumnja da je dvogodišnja Danka Ilić iz Banjskog Polja u Srbiji, viđena je preksinoć u Beču u pratnji dvije Rumunjke. Snimku djevojčice srpskoj je policiji poslao jedan srpski državljanin iz Beča, a policija je odmah reagirala te se uključio i Interpol, koji je izdao žutu potragu.

Srpski medij Blic napravio je analizu podudarnosti fotografija djevojčice sa snimke s fotografijama djevojčice Danke koje je objavljivala njezina majka na društvenim mrežama, a sličnost je velika.

Djevojčica sa snimke Dankinog je uzrasta i kosica joj je iste duljine kao Dankina. Na fotografijama koje su dostupne javnosti, može se vidjeti da i ta djevojčica, baš kao i Danka, još uvijek koristi dudu.

Obitelj nestale Danke vidjela je snimku, a kako su ispričali za Blic, iako vide sličnosti između njih dvije, ne mogu ništa reći sa sigurnošću.

"Snimka je jako mutna, pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi da je to Danka. Čekamo neku službenu potvrdu. Po hodu i kosi djevojčice, djeluje mi kao da bi mogla biti ona, ali to ništa nije sigurno. Odakle oni znaju da su te žene iz Rumunjske, tko je snimio tu snimku? Dosta stvari se tu ne poklapa. Ali mi bi najviše na svijetu voljeli da ona dođe kući", rekao je za Blic Stefan Dragomirović, ujak Danke Ilić (2).

S njima je razgovarao i djed djevojčice s očeve strane, koji je rekao da ne vjeruje dok unuku ne vidi svojim očima.

"Naravno, sve mi ovo daje nadu da je Danka živa", rekao je djed nestale djevojčice za Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 17:56