NITKO NIJE OČEKIVAO

Najljepši dan postao je noćna mora: Čak 500 gostiju čekalo je u crkvi matadora i njegovu djevojku. Mladenci nisu došli...

Mladenkina obitelj sada navodno zahtijeva da Juan plati 90.000 eura za otkazano vjenčanje

Juan Ortega

 Jorge Guerrero/Afp/Profimedia/Jorge Guerrero/afp/profimedia

Možda vjenčanje nikada ne bi bila vijest da mladoženja u posljednji trenutak nije radikalno promijenio svoje planove za budućnost i odlučio pobjeći, doslovno. Matador, Španjolac Juan Ortega, sat vremena prije vjenčanja odlučio je da se ipak neće oženiti za kardiologinju Carmen Otte Alba.

Ono što je trebalo biti jedan od najljepših dana u njihovim životima, završilo je kao noćna mora iz koje se nitko još ne može probuditi. Čak 500 gostiju su čekali mladenku i mladoženju u crkvi Santiago u Jerez de la Fronteri gdje se ceremonija trebala održati, prenosi Slobodna Dalmacija.

Izvori tvrde da se Juan ne skriva niti da je nestao. Jednostavno se odlučio povući iz medijske buke. Misli da nikome ne mora davati objašnjenja i smatra da odluka koju je donio o obustavi vjenčanja sat vremena prije vjenčanja pripada njegovoj privatnoj sferi i da je sve riješio razgovorom s Carmen Otte Albe, koja je trebala postati njegova supruga.

image

Juan Ortega

Jorge Guerrero/Afp/Profimedia/Jorge Guerrero/afp/profimedia

Prema izvješćima ABC-a, Ortega je navodno izrazio sumnju u vjenčanje neposredno prije održavanja vjenčanja, zbog čega je u posljednji trenutak donio odluku o otkazivanju ceremonije. Razgovor sa svećenikom, ključnom osobom u njegovom životu s obzirom na njegovu duboku religioznost, bio je presudan u ovoj neočekivanoj odluci.

Prema El Confidencialu, par je prethodno razgovarao o mogućnosti otkazivanja. Stoga Carmen, unatoč očitom početnom šoku, nije bila iznenađena odlukom svog dečka. Bila je svjesna njegove zabrinutosti i pokušavala je do posljednjeg trenutka pomoći Juanu da riješi svoje sumnje, iako ga na kraju nije uspjela uvjeriti.

Mladenkina obitelj navodno zahtijeva da Juan plati 90.000 eura za otkazano vjenčanje.

Nekoliko ljudi koji ga dobro poznaju, s obzirom na njegovu rezerviranu i introvertiranu prirodu, ogorčeni su neozbiljnim komentarima: "Rezerviran je, ali ima vrlo čvrsta načela. Vrlo je razborit, miran, human, vrlo prijateljski nastrojen prema svojim prijateljima. Neki komentatori žele dati sliku o njemu, ne poznavajući ga, što je potpuno suprotno stvarnosti."

Matador i kardiologinja bili su u vezi čak deset godina prije otkazivanja vjenčanja. Ovo dugo razdoblje udvaranja čini odluku u zadnji čas o opozivu braka još iznenađujućom. Osim toga, par, čija je budućnost neizvjesna, održao je pred-vjenčanje u kojem nitko nije mogao posumnjati u katastrofalan ishod koji će ceremonija imati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 16:56