ZAROBLJENI U AUTU

MUŠKARAC I PAS ZAGLAVILI U SNIJEGU, TRAŽILI SU IH PET DANA Svi su ostali šokirani kada su čuli kako su uspjeli preživjeti

 
 Deschutes Sheriff

Američka je policija objavila kako su jedan muškarac i njegov pas ostali zarobljeni kad im je automobil zapeo u dubokom snijegu u središtu Oregona. Nisu se mogli pomaknuti čak pet dana, a preživjeli su jedući ljuti taco umak, piše BBC.

36-godišnji Jeremy Taylor i njegov pas Ally u nedjelju su (24. veljače) otišli po benzin, no nisu se uspjeli vratiti. U srijedu je izdano izvješće o nestaloj osobi, a Jeremy i njegov pas su pronađeni tek u petak. Policiji je Jeremy rekao da mu je automobil zapeo u snijegu te da su on i pas Ally dobro, ali jako gladni.

Govoreći o novim detaljima ovog slučaja, policija je izvijestila da im je Jeremy Taylor rekao da je prenoćio u vozilu, no idućeg je dana palo još više snijega pa nije mogao nikamo, a sa sobom nije imao mobitel kojim bi mogao pozvati pomoć.

On i Ally pokušali su se pješice spasiti, no snijeg je bio toliko dubok da im je kretanje bilo onemogućeno pa su se vratili u auto.

'Jeremy se idućih dana grijao tako što je s vremena na vrijeme palio automobil, a hranio se s nekoliko paketića taco umaka koje je imao kod sebe', rekli su u policiji.

Na Facebooku je Taylor svima zahvalio i napisao da je sretan što se izvukao te da nikad više ne želi takvo što ponoviti.

Pojeo je tri paketića ljutog taco umaka iz mjesnog fast food lanca Taco Bell. Kaže da taj umak 'spašava život'.

Iz Taco Bella su poručili da im je drago da su Jeremy i njegov pas Ally dobro i da pokušavaju s njim stupiti u kontakt kako bi mu dali i itekako zaslužene tacose.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:47