MONSTRUOZAN ZLOČIN

Muškarac (32) i maloljetnik mučili i rezali ženu (68), a kad se onesvijestila su je silovali i opljačkali

Muškarci iz okolice Zrenjanina brzo su uhićeni, a još se traga za dvojicom pomagača koji su ih čekali u automobilu

Ilustracija

 Cropix

Lj. N. (32) i njegov maloljetni prijatelj (17) iz okolice Zrenjanina, osumnjičeni su da su prije dva dana upali u obiteljsku kuću S. K. (68), prvo je mučili, a zatim zvjerski silovali, da bi je na kraju opljačkali.

Nesretna žena ima tešku životnu priču, što su dvojica muškaraca znali i iskoristili, piše Nova.rs otkrivajući detalje monstruoznog zločina.

- Obojica sinova su joj preminuli, jedan prije manje od dvije godine, a drugi prije pet. Mučila se, ovo je strašno što je doživjela. Sve se dogodilo prije dva dana, automobilom su došli do njene kuće, nakon čega su dvojica ušla unutra, a druga dvojica su ostala u automobilu. Upali su joj u kuću, a potom je mučili i zlostavljali, da bi je na kraju, kada se onesvijestila od torture, silovali i opljačkali - kaže izvor portala.

Kako dodaje, nesretna žena je, kad je došla svijesti, jedva smogla snage otići do prvih susjeda i molila za pomoć.

- Oni su prijavili policiji koji su brzom i efikasnom akcijom uhitili dvojicu muškaraca iz istog mjesta, a za još dvojicom se traga, za koje se sumnja da su im pomagali i vozili ih, kaže sagovornik Nove.rs.

Kako je Kurir saznao, nasilnici su se surovo iživljali nad nesretnom žrenom da bi u jednom trenutku uzeli nož i ženi na tijelo urezali inicijale.

Nesretna žena je prevezena u zrenjaninsku bolnicu, gdje su joj konstatirane brojne ozljede, a detaljnim analizama je utvrđeno da je i silovana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 09:29