STRAVIČAN ZLOČIN

MONSTRUM IZ IRSKE Zbog silovanja i ubojstva bebe svoje djevojke dobio 25 godina zatvora

Barry McCarney osuđen je danas na minimalno 25 godina zatvora zbog ubojstva, seksualnog zlostavljanja i uzrokovanja mučnih ozljeda 15-mjesečnoj kćerki svoje djevojke, a sudac je zločin opisao kao sadistički seksualni napad.

Naime, McCarney je početkom prosinca dotrčao u bolnicu s curicom u naručju pokušavajući ju oživjeti, no kasnije je ustanovljeno da je on sam fizički i seksualno zlostavljao Millie, sve dok nije podlegla nizu smrtonosnih ozljeda, uključujući i tešku traumu glave od posljedica koje je preminula. Također, patolog je na obdukciji ustanovio da je djetetu slomljeno 21 rebro.

Majka preminule bebe, Rachael Martin, osudila je kaznu i kazala kako 25 godina nije dovoljno.

- Trebao bio biti doživotno zatvoren. Nikada više ne bi trebao vidjeti svjetlo dana. Mi nikada više nećemo vidjeti Millie.

Otac monstruma vjeruje da njegov sin nije kriv za njezinu smrt i kazao je da će se žaliti na presudu, te da zna da će dokazati da nije kriv.

Nakon što odsluži 25 godina zatvorske kazne McCarney može biti pušten, no samo ako se dokaže da više nije opasan po okolinu.

McCarney je upoznao Rachael Martin samo tri mjeseca prije smrti djevojčice. Brzo se ušuljao u njihov život i zadobio povjerenje majke. Vjerovala je da mu je stalo do Millie i znala ih je ostaviti nasamo.

Te noći kada je Millie preminula od teških ozljeda, McCarney je nagovorio svoju djevojku da im ode do dućana kupiti čokoladu. Tada je udario bebinom glavom o tvrdu površinu i zatim ju brutalno seksualno zlostavljao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 02:30