UHIĆENE TRI OSOBE

Moćna poduzetnica iza rešetaka: Fatalna Diana je pokušala oteti odvjetnika, plan joj je propao

Navodno su ove tri osobe duži period pripremale teren za izvršenje otmice, ali je policija saznala njihove namjere te ih je uhitila
 Intagram

Specijalne jedinice MUP-a Republike Srpske u ponedjeljak su uhitile tri osobe u trenucima kada su pokušali oteti odvjetnika iz Bijeljine Miloša Stevanovića, piše Klix.ba.

Od troje uhićenih su dvije žene, od kojih je jedna atraktivna Diana Jović-Cvetinović, a prema neslužbenim saznanjima motiv otmice je bio novac. Navodno su ove tri osobe duži period pripremale teren za izvršenje otmice, ali je policija saznala njihove namjere te ih je uhitila.

Neslužbeno se saznaje kako je Diana Jović Stevanović s odvjetnikom Milošem Stevanovićem već duže vremena bila u sudskom sporu, a vrijednost spora je navodno oko pola milijuna maraka te da je to bio 'okidač' za planiranje otmice s još dvije osobe.

Navodno je prije nekoliko godina kompanija Standard grupa, u vlasništvu odvjetnika Stevanovića, kupila 22 kioska od firme Krušik, koje je poslovalo u sastavu firme 'Shop&GO' na čijem je čelu bila upravo Diana Jović-Cvetinović.

Međutim, u međuvremenu je došlo do sudskog spora između novog vlasnika kioska i firme Krušik. Kupovina firme je dogovorena za milijun konvertibilnih maraka, a po potpisivanju ugovora Stevanović je odmah uplatio 500.000 KM.

Međutim, odbijao je platiti ostatak jer je tvrdio da nije objektivno prikazano stanje kompanije koja je posjedovala 22 kioska te je zbog toga došlo do sudskih sporova i na kraju pokušaja otmice.

Uz Jović Cvetinović uhićeni su i Sanja Stupar te Igor Perić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 10:58