HOROR U AUSTRALIJI

Mladića na plaži progutao pijesak, izvlačilo ga je 15 ljudi, bilo je uzalud: ‘Ozljede su bile preteške...‘

Josh Taylor upao je u rupu koja je navodno bila iskopana kako bi se u njoj ispekla svinja. Poginuo je u dobi od samo 23 godine

Josh Taylor

 GoFundMe

Australac Josh Taylor (23) izgubio je život u bizarnoj nesreći na otoku Bribie u saveznoj državi Queensland. Naime, mladić je preminuo nakon što ga je zatrpao pijesak na plaži, izvijestile su vlasti.

Taylor je upao u rupu koja je navodno bila iskopana kako bi se u njoj ispekla svinja. Helikopterom je prebačen u bolnicu, ali u četvrtak je podlegao ozljedama.

Vlasti još uvijek istražuju okolnosti koje su dovele do njegove smrti, a policija Queenslanda priopćila je kako će ispitati ljude koji su tad bili na otoku, prenosi BBC.

Josh je na otoku koji se nalazi 65 km sjeverno od Brisbanea bio s prijateljima. Kad se dogodila nesreća, iz pijeska ga je izvlačilo 15 ljudi, nakon čega su ga čuvari divljih životinja pokušali reanimirati.

Obitelj je potvrdila kako je Taylor u četvrtak isključen s aparata koji su ga održavali na životu.

- Bio je najbolji sin, brat, dečko i prijatelj kojeg smo svi mogli poželjeti. Nedostajat će nam svake minute svakoga dana... Hvala liječničkom timu koji se borio za njega, nažalost, ozljede su bile preteške - objavili su.

Više od 65.000 australskih dolara prikupljeno je za pomoć obitelji Taylor na internetskoj stranici GoFundMe, gdje su Josha opisali kao "živahnu i pustolovnu dušu koja je donosila toliko radosti svima oko sebe".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:32