KOBAN NOĆNI IZLAZAK

Mlada bankarica nakon sudara dva dana provela u olupini auta s mrtvim prijateljima: ‘Ne možete je prepoznati...‘

Sophie i četiri prijateljice išle su u noćni klub u Newportu kada se njihov Volkswagen Tiguan zabio u stablo

Sophie Russon

 Screenshot/facebook/

Mlada žena koja je preživjela prometnu nesreću u kojoj su poginule njene dvije prijateljice i jedan prijatelj oporavlja se, a njezina mama na to ima samo reći da se "čuda uistinu događaju", piše Mirror.

Radnica u jednoj banci, Sophie Russon oporavlja se od operacije koja je spasila život zbog slomljene lubanje i krvarenja u mozgu. Više od mjesec dana nakon užasa, 20-godišnjakinja je budna, jede i govori, tvrdi njena majka Anna Certowicz.

Naime, spomenuta Sophie i četiri prijateljice išle su u noćni klub u Newportu kada se njihov Volkswagen Tiguan zabio u stablo uz autocestu A48 u Cardiffu u 2 sata ujutro. Doduše, policajcima je od 6. ožujka trebalo dva dana da pronađu olupinu.

Njeni prijatelji, Eve Smith (21), Darcy Ross (20) i Rafel Jeanne (21) pronađeni su mrtvi. Sophie i preživjeli Shane Loughlin (32) oporavljaju se u Sveučilišnoj bolnici Wales u Cardiffu.

- Sophie je bila u polusvjesnom stanju u oštećenom automobilu dva dana dozivajući pomoć. U šoku je i ima puno ozljeda. Ne možete je prepoznati - rekla je njena majka, koja tvrdi da sada njena kći čita poruke koje je primila na Facebooku.

- Puno vam svima hvala. Sophie Russon sada može sve ovo pročitati i vidjeti svu ljubav i dobrotu koju smo svi primili i svi smo zaista zahvalni i zahvaljujemo vam od dubine srca - napisala je njena majka na Facebooku, a Sophie se zahvalila u komentarima.

- Mrzi me što je tjeram na injekcije, ali mama Anna zna najbolje - dodaje.

Mama sada planira povesti "najčvršću djevojčicu na svijetu" i ostatak obitelji na "lijep odmor" jer njezini "anđeli zaslužuju poslasticu i nešto čemu se mogu radovati".

Inače, stotine su prisustvovale bdijenju na mjestu nesreće, a oko 400 se okupilo na prošlotjednom sprovodu Rafela.

Ožalošćeni su bili poredani duž ulice dok su automobili bili ukrašeni plavim vrpcama u znak počasti. Preostali pogrebi trebali bi se održati ovaj mjesec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 00:28