SVI NA NOGAMA

MISTERIJ NESTALOG STUDENTA Iščeznuo je usred noći za boravka u Sibiru: 'Tamo je jako hladno, a nije nosio ni kaput'

 Аркадий Зарубин/Wikipedia/Facebook

Ruska je policija započela potragu za američkim studentom Colinom Madsenom (25) koji je nestao u brdovitom Sibiru nakon što je napustio kuću u Aršanu na području budističke regije Burjatije u ranim satima u nedjelju, prenosi Daily Mail .

Madsen, inače iz Jefferson Cityja u Missouriju, student je Državnog lingvističkog sveučilišta u Irkutsku, a nestao je između dva i pet ujutro nakon što je napustio kuću u kojoj je bio bez kaputa. Temperatura zraka u području njegovog nestanka bila je ispod nule.

Njegov prijatelj Vlad Rasputin rekao je putem društvenih mreža da ide u Aršan pomoći u potrazi. 'U ovom trenutku nitko ne može utvrditi što se dogodilo. Nazvali smo američku ambasadu, a oni su rekli da su poduzeli uobičajene mjere', rekao je Rasputin. Još jedna od njegovih prijateljica, Elena Fuks, rekla je da bi ga trebali tražiti helikopterom. Madsenova majka Cale također će pomoći u potrazi te je krenula prema Aršanu.

Madsen je prije nestanka boravio u Aršanu, inače turističkoj destinaciji sa značajnim budističkim hramom lociranim u gradu.

Madsen je opisan kao mršav, sa smeđim očima i kosom te visok otprilike 167 centimetara. Kada je nestao na sebi je imao khaki hlače, majicu i sive čizme za planinarenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:36