ŠOKANTNE SNIMKE IZ PARIZA

Migranti i 'prosvjednici protiv kriminala' tukli se metalnim šipkama i gađali se otpadom

 Screenshot

Snimke tučnjave između migranata i 'prosvjednika protiv kriminala' u improviziranom kampu za zbjeglice smještenom pored jednog pariškog metroa, snimljene su kamerom. Na snimci se vidi kako se nekoliko stotina ljudi međusobno tuče metalnim šipkama te se gađaju komadima drva i otpada, javlja Sky News.

Prema zasad nepotvrđenim informacijama, do ove tučnjave došlo je u četvrtak navečer nakon što je policija uhitila jednog muškarca koji je pijan divljao. Le Parisien piše kako je muškarac bio u skupini takozvanih prosvjednika protiv kriminala, a navodno je baš on započeo ove masovne nerede.,

Ozlijeđeno je najmnaje dvoje ljude.

Improvizirani kamp kod metro do nedavno je bio privremeni dom za 1.000 migranata iz Afganistana, Sirije, Eritreje i Sudana.

Policija i imigracijski ured zajedničkim su snagama raščisitili kamp još 30. ožujka, no već dva tjedna kasnije na istom mjestu smjestilo se nekoliko stotina migranata.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:18