BIVŠA PRVA DAMA

Melania Trump prvi put nakon dvije godine dala veliki intervju, bijesna je na FBI: ‘Prčkali su po mojim ormarima‘

Otkrila je da je bila u New Yorku 15. rujna kada je njezin suprug drugi put bio na meti snajpera

Melania Trump

 Spi/mega/the Mega Agency/profimedia/Spi/mega/the Mega Agency/profimedia

BIvša prva dama Amerike Melania Trump (54) u srijedu je izjavila kako je ‘čudo‘ da je njezin suprug Donald preživio dva pokušaja atentata te izrazila bijes prema FBI-ju koji je izvršio pretres njezina doma na Floridi, prenosi New York Post.

U svom prvom intervjuu za televiziju u više od dvije godine Melania Trump rekla je suvoditeljici emisije ‘Fox & Friends‘ AInsley Earhardt da je isprva jedva shvaćala što se uopće događa kada je vidjela svog supruga "na podu" 13. srpnja na skupu u Butler u u Pensilvaniji, nakon što ga je okrznuo metak.

- Otrčala sam do TV-a, premotala scenu i ponovno pogledala, ispričala je Melania. Tvrdi da ju je šef njezina osoblja nazvao da joj kaže da je Trump dobro, ali da je došlo do pucnjave na skupu.

- Kada sam vidjela... još nitko zapravo nije znao što se dogodilo. Vidim ga na podu i zapravo ne znam što se dogodilo, nastavila je.

Otkrila je da je bila u New Yorku 15. rujna kada je njezin suprug drugi put bio na meti snajpera, ovaj put je igrao golf u blizini njegova imanja Mar-a-Lago u Palm Beachu na Floridi.

- Vidjela sam to na televiziji. Odmah sam nazvala i tajni agenti su bili sjajni, rekli su da je on dobro, otkrila je.

- Oba događaja zapravo predstavljaju čudo. Ako stvarno razmislite o tome, 13, srpnja se dogodilo čudo. Moglo se dogoditi da on sada više ne bude s nama, rekla je pokazavši prstima koliko je metak atentatora bio blizu glave njezina supruga.

Pitali su je i što misli o raciji FBI-ja na imanju Mar-a-Lago u kolovozu 2022. godine, provedenu u sklopu vladine istrage zbog skrivanja povjerljivih dokumenata iz Bijele kuće.

- Bila sam ljuta. Način na koji je to učinjeno, bila sam stvarno iznenađena, rekla je nazvavši upad ‘invazijom na privatnost‘.

Agenti FBI-a pretražili su garderobu Melanije Trump, pročešljali ured njezina supruga i čak navodno pretražili ormare njihova sina Barrona.

- Vidjela sam neugodne stvari koje nitko ne želi vidjeti. Neki ljudi, ne znam koliko ih je bilo, pregledali su moje stvari, rekla je Melania.

Podsjetimo, pretres na Floridi je uslijedio nakon što je američka Nacionalna uprava za arhive i spise u veljači obavijestila Kongres da je pronašla oko 15 kutija dokumenata Bijele kuće, uključujući povjerljive materijale, koje je Trump odnio na svoje imanje Mar-a-Lago.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 20:08