TRAG U POVIJESTI

Melania Trump odlučila se za veliki povratak: ‘Shvaća da je došlo njezino vrijeme. Sada je sigurnija u sebe‘

Najuža obitelj, uključujući Melaniju, čvrsto stoji iza bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, tvrdi upućeni izvor

Melania Trump

 Sipa Usa/Ddp Usa/Profimedia/Sipa Usa/ddp Usa/profimedia

Nakon što je najviši državni sud SAD-a presudio da se bivši američki predsjednik Donald Trump ne može pojaviti na glasačkom listiću u državi Colorado na predsjedničkim izborima iduće godine zbog njegove uloge u napadu njegovih pristaša na američki Kapitol 6. siječnja 2021., upućeni izvor za Page Six tvrdi da su "Trump i njegova obitelj toliko sigurni da će on ponovno postati predsjednik". Štoviše, upućeni iz Mar-a-Laga tvrde da je postigao dogovor sa svojom suprugom Melanijom te da će ona pojačati diplomatske nastupe na najvišem nivou tijekom 2024. godine.

Kako prenosi Page Six, Melania, koja se nedavno pojavila s bivšim prvim damama na sprovodu Rosalynn Carter, navodno se "osjeća sigurnijom u sebe - i kao predstavnica svog supruga, ali i diplomatska figura, posebno nakon pozitivnog prijema kod Cartera.

image

Melania i Donald Trump

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Melania shvaća da je došlo njezino vrijeme da se pridruži redovima povijesnih prvih dama i ostavi svoj trag u povijesti... Osjeća da je sada bolje pripremljena za svoju potencijalnu ulogu prve dame po drugi put", rekao je izvor i dodao da se sada može više posvetiti toj ulozi s obzirom na to da joj sin Barron Trump sada ima 17 godina i nije više mali.

"Najuža obitelj, uključujući Melaniju, čvrsto stoji iza bivšeg predsjednika", dodaje izvor za Page Six.

53-godišnja bivša prva dama porijeklom iz Slovenije sve se češće pojavljuje u društvu svog supruga pa su tako nedavno viđeni u Palm Beachu gdje su zajedno prisustvovali ceremoniji dodjele nagrada Patriot.

"Oboje su bili odlično raspoloženi", rekao je insajder i dodao: "Melania je išla okolo i pozdravljala sve okupljene." Trump se čak šalio na vlastiti račun pa je rekao da uglavnom "ne iznajmljuju taj prostor jer tamo imaju puno vrlo važnih dokumenata, kao što to svi znaju."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 17:51