CIRKULARNA OBAVIJEST

Među članovima Vučićeve stranke kruži SMS: ‘Ovog ljeta ne planirajte godišnji prije Oluje‘

Svi koji imaju bilo kakve veze sa strankom, a posebno oni koji su se preko nje zaposlili, na ovaj način otplaćuju “dug”

Aleksandar Vučić

 Cropix/Cropix

Članovima Srpske napredne stranke, aktivistima, svima koji su im nešto dužni, onima koji su preko stranke dobili posao, ovih dana počele su stizati poruke da ne planiraju godišnje odmore u lipnju i srpnju, piše Nova.rs. Zbog izbora. Kako doznaju, direktori javnih poduzeća već su alarmirani da budu spremni za kapilarno prikupljanje glasova.

“Ove godina je godišnji nakon Oluje, odmah svima recite da im nitko ne plaća godišnji odmor za mjesec srpanj jer ne znamo kad će biti izbori. Da ne bude glupih rečenica - uplatili smo ljetovanje obiteljski još zimus, nismo znali itd. Svi dužnosnici, svi koji su se zaposlili u stranci, svi koji su nam išta dužni... godišnji odmor je u kolovozu ove godine (za sve one koji sada počinju uplaćivati ​​godišnji odmor)", stoji u jednoj od poruka koje stižu naprednjacima proteklih dana.

Pogotovo u gradovima gdje se čekaju redoviti lokalni izbori. I naprednjaci u Beogradu su na oprezu, iako konačna odluka o novim izborima u Beogradu još nije donesena i sve će se znati tek 1. ožujka. Tada je zakazana nova sjednica skupštine na kojoj će Beograd ili dobiti novu gradsku vlast ili će se proglasiti da nema većine i ići na nove izbore.

Ovakve su poruke postala standardna procedura u redovima SNS-a pred svake izbore. Svi koji imaju bilo kakve veze sa strankom, a posebno oni koji su se preko nje zaposlili, na ovaj način otplaćuju “dug”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:19