BRUTALNI OBRAČUN

Masovna tučnjava u avionu: Čak 15 žena šamaralo se i vrištalo, jedna na kraju završila golih grudi

Svađa je navodno izbila između dvije obitelji. Razlog? Tko bi trebao sjediti kraj prozora...

Ilustracija

 /Twitter

Let iz Salvadora za Sao Paolo u Brazilu pretvorio se u kaos nakon što je u avionu Gol Airlinesa u četvrtak izbila masovna tučnjava između 15 žena koje su se šamarale i vrištale jedna na drugu pred ostalim zaprepaštenim putnicima.

Snimka iz zrakoplova prikazuje žene kako se tuku i vuku za kosu dok ih posada pokušava razdvojiti. Tučnjava je u jednom trenutku postala toliko agresivna da je jedna od žena ostala bez topića pa je grudi morala prekriti rukama.

Svađa je navodno izbila između dvije obitelji nakon što je jedna majka zamolila drugu putnicu može li se zamijeniti za sjedala s njezinim djetetom, koje ima posebne potrebe. No kad je njezina molba odbijena, pobjesnila je i počela napadati putnicu, javljaju lokalni mediji.

Svađa je vrlo brzo eskalirala i završila kao masovna tučnjava između dvije grupe žena.

Šokantna snimka prikazuje ženu s kovrčavom kosom kako pokušava skočiti na sjedalo iza nje kako bi dosegnula drugu putnicu - no u tom je pokušaju zaustavlja stjuard.

U par sekundi druga putnica vrišteći napada jednu ženu, vuče je za kosu i neprestano šamara, a za kosu je u isto vrijeme povlači i druga žena koja ubrzo shvaća da je u čitavom kaosu ostala golih grudi.

Svađa je izbila dok su putnici čekali da polete iz zračne luke Bahia, a osoblje zrakoplova uspjelo je grupu od 15 putnika izbaciti iz aviona koji je na posljetku poletio s gotovo dva sata zakašnjenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 09:59