HOROR U BEOGRADU

Majka preživjelog učenika: ‘Pravio se mrtav, krvav je došao kući i rekao mi: Sve ih je pobio, sve!‘

‘Prošli tjedan je moj sin slavio rođendan i on je bio na proslavi. Ništa nije ukazivalo da će ovo napraviti‘, kaže majka učenika

Beograd, 030523.
U OS Vladislav Ribnikar doslo je do masovne pucnjave, ucenik u dobi od 14 godina naoruzan je jutros usao u skolu i ubio najmanje osam ucenika i zastitara.

 Cropix/Cropix

Nakon strašnog masakra koji se jutros dogodio u jednoj osnovnoj školi u Beogradu, Vlada Srbije zakazala je za danas poslijepodne izvanrednu konferenciju za medije na kojoj će se javnosti obratiti ministri obrazovanja i zdravstva te predstavnik policije.

U međuvremenu, stiže još uznemirujućih svjedočanstava učenika koji su preživjeli napad.

‘Legao sam pored mrtve prijateljice. I ja sam se pravio da sam mrtav. Tako sam se spasio‘, rekao je jedan učenik, čije je riječi njegova majka prenijela Telegrafu.

Dodala je da je napadač bio prijatelj njenog sina.

‘Prošlog tjedna je moj sin slavio rođendan i on je bio na proslavi. Ništa nije ukazivalo na to da će napraviti nešto ovako strašno. Nikada nije bio nasilan. Sin mi je u šoku‘, kazala je.

‘Moj sin se nalazio u učionici kada je K.K. otvorio vatru na njih. Sigurne smrti spasio se kada je u trenutku pucnjave legao pored mrtve prijateljice. Legao je pored nje i pravio se mrtav. U momentu kada više nije čuo pucnjeve iskočio je kroz prozor sav krvav i otišao kući gdje mi je rekao: ‘Sve ih je pobio, sve!‘‘, ispričala je majka preživjelog učenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:24