HOROR U JUŽNOM WALESU

Majka dvojice dječaka sudjelovala u humanitarnom izazovu i ugušila se sljezovim kolačićima: ‘Samo se srušila...‘

Ragbi klub je u nedjelju zatvoren u znak poštovanja prema Natalie koja se nedavno doselila u selo

Natalie Buss sa suprugom i djecom

 Facebook/Natalie Buss

Natalie Buss, 37-godišnja majka, pobijedila je u igri binga zbog čega joj je dobila priliku sudjelovati u izazovu za prikupljanje sredstva za ragbi klub njenog sina. Izazov je bio strpati u usta što je više moguće sljezovih kolačića (marshmallowa) s kojima se naposljetku ugušila, prenosi Daily Mail.

Očevici tvrde da se smijala dok je u usta trpala ružičaste i bijele marshmallowe. Prijatelji u publici su navijali za majku dvoje djece dok se odjednom nije srušila na tlo. Liječnici i medicinske sestre iz publike pojurili su u pomoć, a jedna je žena otrčala do obližnje škole po defibrilator, no nije joj bilo spasa.

Policija sad istražuje tragediju koja se odvila u ragbi klubu Beddau u Južnom Walesu malo poslije 22 sata u subotu. Prikupljanje sredstava bilo je za klupsku momčad do 10 godina, za koju je igrao Natalijin stariji sin.

- DJ i svi u publici su brojali dok je marshmallowe stavljala u usta. Istovremeno se smijala i očito uvlačila sljez sve dublje u usta. U jednom trenutku svi su uživali i smijali se, a u drugom je ležala na podu. Bilo je grozno gledati kako se to događa, rekla je majka jednog od igrača.

Ragbi klub je u nedjelju zatvoren u znak poštovanja prema Natalie koja se nedavno doselila u selo. Glasnogovornik policije Južnog Walesa potvrdio je da je 37-godišnja žena kolabirala i umrla u ragbi klubu. Dodao je da se istraga o okolnostima smrti nastavlja.

Glasnogovornik ragbi kluba opisao je događaj kao tragičnu nesreću, ali je rekao da neće dalje komentirati.

- Za ovu obitelj i dva prekrasna dječaka sve je uništeno. Moraju odrastati bez svoje voljene majke, srce mi se slama zbog svih na koje je utjecala ova tragedija, komentirala je objavu na Facebooku jedna od majki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 23:53