U POTPUNOM ŠOKU

Lavrov iz WC-a u Švedskoj izašao potpuno izbezumljen: ‘Ono što sam doživio... Pa to je nehumano!‘

Pitao sam je li to ženski ili muški toalet, a oni su mi odgovorili - nama je to sve zajedničko, kaže ruski ministar vanjskih poslova

Sergej Lavrov

 Screenshot/TWITTER

Dok je govorio o iskustvima koja je doživio tijekom posjeta zapadnim zemljama, ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov s javnosti je podijelio svoje dojmove o zahodima u Švedskoj. Pritom nimalo nije skrivao koliko se neugodno iznenadio kad je saznao da će morati posjetiti tzv. uniseks WC, kojim se koriste i žene i muškarci.

- Ono što sam doživio lani u Švedskoj, tijekom sastanka OECD-a (Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj)... Oprostite na detaljima, ali kad sam pitao gdje je zahod, pokazali su mi na vrata na kojima je pisalo - WC.

Pitao sam je li to ženski ili muški toalet, a oni su mi odgovorili - nama je to sve zajedničko! Nisam mogao vjerovati, ali baš tako je bilo. Ma nemate pojma koliko je to nehumano - zajednički zahodi - jednostavno nehumano - ispričao je zgroženi Lavrov.

Njegove izjave izazvale su pravu lavinu podsmijeha među korisnicima Twittera. Jedan je sarkastično napisao "kako je ono što je Lavrov doživio u Švedskoj zbilja nehumano i puno strašnije od ubijanja nedužnih civila u Ukrajini".

A u komentarima nije nedostajalo ni posprdnih fotografija "egzotičnog" dizajna toaleta iz same Rusije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:25