SPRING HILL

Kuća u kojoj se snimao legendarni hororac dostupna na Airbnb-u za najam u Noći vještica

Za one koji se odluče na taj način provesti Noć vještica, organiziran je niz horor momenata
Kuća iz klasičnog horor filma Vrisak za Noć vještica može se iznajmiti putem Airbnb-a
 Airbnb/cover Images/instarimages.com/Instar Images/Profimedia

Kuća u kojoj se snimao legendarni horor klasik "Vrisak" iz 1996. godine dostupna je na Airbnb-u za najam. U najam je stavljen s povodom, točnije može se iznajmiti za Halloween. Za one koji se odluče na taj način provesti Noć vještica, organiziran je niz horor momenata. Tako kuća ima posebnu telefonsku liniju kako bi gosti mogli stupiti u kontakt s Ghostfaceom, a moći će i virtualno pozdraviti zvijezdu "Screama" Davida Arquettea, koji je u filmu tumačio zamjenika Deweya.

Inače, ovo zadnje smješteno je na imanju Spring Hill u malom kalifornijskom mjestu Tomales. Kuća se i inače iznajmljuje za svečanosti poput svadbi, a sada su očito vlasnici odlučili proširiti ponudu. Za razliku od onog u hororu, u stvarnosti je zapravo prilično idilična i lijepa, a s uzvisine na koju je smještena pruža se prekrasan pogled.

Može primiti do 16 gostiju, ima pet spavaćih soba i četiri kupaonice, a dnevni najam joj je inače oko 1500 američkih dolara. Ono što je čini posebnom jest činjenica da je kompletni "Vrisak" snimljen u toj kući, za razliku od drugih filmova za koje su se gradili interijeri u filmskim studijima.

No kako donosi web stranica Hitc, ukleta vila Stu Machera bit će daleko, daleko jeftinija. Fanovi filma moći će je iznajmiti preko Airbnb-a za samo pet dolara po noćenju! Dostupni datumi su 27., 29. i 31. listopad, a razlog ovoj uistinu nevjerojatnoj cijeni jest dogovor producenata i ekipe iz Airbnb-a u namjeri da obilježe 25 godina od izlaska ovog kultnog hororca, ali i dignu pompu oko izlaska novog nastvaka iz franšize "Scream" koji bi se u kinima trebao naći početkom iduće godine. Kako očekuju veliku navalu, rezervacije su otvorene samo 12. listopada, a vjerojatno će u pitanju biti sekunde kada će sve sobe biti rezervirane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:47