DRAMA U MARYLANDU

Krvoproliće u tvornici: Napadač (23) ubio trojicu kolega, policija ga uhvatila 16 km od mjesta zločina

Napadač i njegove žrtve zaposlenici tvrtke za proizvodnju betona i betonskih elemenata Columbia Machine

Pucnjava u Smithsburgu

 Yasin Ozturk/Anadolu Agency Via Afp

Naoružani muškarac otvorio je vatru u proizvodnom pogonu u sjevernom Marylandu ubivši najmanje tri osobe i teško ranivši četiri prije no što je uhićen nakon razmjene vatre s policijom.

Napadač, koji još uvijek nije identificiran, ranjen je u četvrtak u razmjeni vatre sa policijom, izvijestila je glasnogovornica šerifa okruga Washington. Ranjeni osumnjičenik i policajac prebačeni su u lokalnu bolnicu i zbrinuti. Glasnogovornica je rekla kako nije bilo "aktivne prijetnje zajednici", no odbila je obrazložiti okolnosti incidenta, posljednjeg u nizu pošasti masovne pucnjave u SAD.

Washington Post piše da su napadač i njegove žrtve zaposlenici tvrtke za proizvodnju betona i betonskih elemenata Columbia Machine. Nakon pucnjave osumnjičenik je pobjegao s mjesta zločina, ali ga je policija uhvatila 16 kilometara od tvornice.

Načelnica policije Carly Hose otkrio je da je napadač 23-godišnjak iz Zapadne Virginije.

Načelnik Smithsburga Donnie Soulders izjavio je da je pucnjava šok za njihovu malu zajednicu u kojoj živi oko 3000 ljudi. Tvornica se nalazi 5 kilometara od mjesta.

Podsjetimo, prošlog mjeseca 18-godšnji mladić pucao je u osnovnoj školi u Uvaldeu u Teksasu ubivši 19 učenika i dva učitelja.

Ured FBI-a iz Baltimorea i američki Ured za alkohol, duhan oružje i eksploziv objavili su na Twitteeru da su njihovi agenti upućeni na teren.

image

Pucnjava u Smithsburgu

Yasin Ozturk/Anadolu Agency Via Afp
image

Pucnjava u Smithsburgu

Yasin Ozturk/Anadolu Agency Via Afp
image

Pucnjava u Smithsburgu

Yasin Ozturk/Anadolu Agency Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:25